• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

22:35

ŠOU PAZARACA: LALATE, TURČINE! Prozivali Lalatovića, on se KRSTIO, pa slao POLJUPCE! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŠOU PAZARACA: LALATE, TURČINE! Prozivali Lalatovića, on se KRSTIO, pa slao POLJUPCE! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su na svom terenu tim Radničkog 1923 sa 2:1, u utakmici četvrtog kola plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije

Gosti iz Kragujevca na poluvremenu su imali minimalnu prednost zahvaljujući pogotku Voja Ubiparipa u 20. minutu. Pazar je preokrenuo golovima igrača koji su dobili šansu dobili od starta drugog dela utakmice, Seada Islamovića u 59. i Mustafe Mujezinovića u 69. minutu.

Utakmicu na Džaizkoin areni pratilo je oko 4.000 gledalaca.

Gostovanje Radničkog u Novom Pazaru izazvalo je veliku pažnju javnosti, pre svega zbog izjava Nenada Lalatovića! Trener gostujućeg tima je malo pre utakmice u kamere TV Arena Sport poručio da je šokiran natpisima domaćih lokalnih medija da je pre nekoliko dana izjavio da su građani Novog Pazara Turci.

On je sve demantovao, a na meču su mu skandirali "Lalatoviću, Turčine", dok se on krstio pred njima i ubeđivao ih da je sve laž. U jednom mometu se i sam Lalatović smejao i slao im poljupce, a posle meča na konferenciji za medije je rekao:

- Ja za nijednog Novopazarca nikada nisam rekao da je Turčin! Da se to tako napiše, to je sramota. Danas mi nije bilo prijatno da me vređaju, stoički sam odoleo pritiscima. To što je rečeno je ortodoksna laž, izrečena da bi se motivisali Novopazarci i motivisali su se na laž. Svi se samo mene plaše, samo se samnom bave. Imam potrebu da kažem da to nisam izjavio, da je to bila manipulacija.

Izvinio mu se i trener Pazara, Tomislav Sivić.

- Želim da se izvinim kolegi Lalatoviću zbog neprijatnosti, ispred kluba, koji sigurno ne stoji iza toga. Mi se bavimo fudbalom, pokušavamo da se izdignemo iznad svega toga. I mi znamo šta su priče, kad pobedimo onda su nas pustili, kad izgubimo onda smo mi hteli da izgubimo. Ne bih hteo da se bavim time.

Novi Pazar je peti u plej-aut grupi i 13. medju superligašima sa 35 bodova, a sledi Radnički 1923 sa 32 boda.

Novopazarci u sledećem kolu gostuju Metalcu iz Gornjeg Milanovca, dok Kragujevčani dočekuju ekipu novosadskog  Proletera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija