• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

18:04

LEGENDA PARTIZANA SE PROTIVI ZVEZDINOM TRANSFERU! Ne bih voleo da Dzjuba dođe na Marakanu!

reuters

Fudbal

LEGENDA PARTIZANA SE PROTIVI ZVEZDINOM TRANSFERU! Ne bih voleo da Dzjuba dođe na Marakanu!

Podeli vest

Proslavljeni golgeter a potom i trener Partizana Savo Milošević govorio je ruskim medijima o kvalitetima potencijalnog pojačanja Crvene zvezde Artjoma Dzjube

Imao je legendarni napadač Partizana, Aston Vile, Saragose... priliku da zaigra i u ruskoj Premijer ligi, kada je nastupao za Rubin iz Kazanja.

Doskorašnji trener Olimpije iz Ljubljane reagovao je na činjenicu da bi Artjom Dzjuba na leto mogao da obuče Zvezdin dres.

U izjavi za ruske medije, Savo Milošević je rekao sledeće:

- Znate, Crvena zvezda nije moj tim, igrao sam u Partizanu, pa bih više voleo da Džuba ne ode u Crvenu zvezdu, jer je on veliki i veoma iskusan igrač, svi ga znaju godinama. On definitivno može da postane zvezda srpskog šampionata - istakao je Milošević za RB-Sport.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić najavio je da bi Dzjuba mogao na leto da stigne na Marakanu.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

Podsetimo, reprezentativac Rusije je stigao u Zenit u julu 2015. godina i za ekipu iz Sankt Peterburga upisao 246 mečeva, dao 108 golova i podelio 70 asistencija.

Sa istim klubom osvojio je četiri titule u Premijer ligi Rusije, a na kraju sezone mu ističe ugovor, što Zvezda želi da iskoristi i dovede ga na stadion "Rajko Mitić".

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija