• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

14.05.2022

12:27

UPRAVA NOVOG PAZARA BESNA! Mnogi nas žele van Superlige, a igramo pošteno! Pored Zvezde i Partizana imamo NAJBROJNIJE navijače!

Starsportphoto

Fudbal

UPRAVA NOVOG PAZARA BESNA! Mnogi nas žele van Superlige, a igramo pošteno! Pored Zvezde i Partizana imamo NAJBROJNIJE navijače!

Podeli vest

Upravni odbor FK Novi Pazar reagovao je na priče u kojima se tvrdi da je utakmica protiv Radnika pod lupom zbog mogućeg nameštanja

-Povika na vuka, a lisica meso jede. Tako bi se u najkraćem mogla opisati kampanja koja se vodi protiv FK Novi Pazar poslednjih dana, a čiji je vrhunac dostignut u jednom dnevnom listu, gde se pod sumnju stavlja utakmica između Novog Pazara i Radnika. Dešava se scenario, identičan nedavnom, kada je Novi Pazar kažnjen pred važnu utakmicu sa Metalcem. Sada se iznose slične optužbe pred isto tako bitnu utakmicu sa Radnikom- navodi se u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

 



U ovom klubu pitaju se "zar je moguće da je od toliko klubova, koji se bore za opstanak, Novi Pazar jedina tema?"

- I to od onog trenutka od kada je poslednje mesto na tabeli prepustio drugima. Dok smo bili na začelju i već viđeni putnici za niži rang, nikome nije smetao ni Novi Pazar, ni njegovi rezultati, niti je ijedna utakmica bila pod sumnjom. Onog trenutka kada su drugi klubovi, koji sebe smatraju bogom danim da igraju u Superligi, došli u opasnu zonu, onda su sva oružja uperena prema Novom Pazaru-  stoji u saopštenju UO FK Novi Pazar.

Foto: Starsportphoto

 



- Kako to da je sporan i rezultat i 1:1 kod kuće i kad na strani izgubimo 2:0? Kojim rezultatom treba da bude završena utakmica da bi neko bio zadovoljan i srećan? Napišite nam taj rezultat. Igrali smo najpoštenije i najčasnije celo prvenstvo, bili dugo na poslednjem mestu, najviše smo kažnjavan klub, čak šest utakmica smo igrali bez prisustva publike. Pored Crvene zvezde i Partizana imamo najbrojnije navijače, ali to nekome nije dovoljno i zato žele da vide Novi Pazar van Superlige, piše u saopštenju.

Ovaj klub navodi da je uprava svesna da FK Novi Pazar nije dobrodošao i da su mnogi protiv ovog sportskog kolektiva.

- I javnost i mediji i većina klubova, i jedino što možemo jeste da se na terenu borimo protiv ovih nepravdi. Pozivamo sve da da dođu i da gledaju i ovu i svaku narednu utakmicu u Novom Pazaru, ali ovde je jasno da to nije tema. Tema je da se prikriju svi drugi rezultati i to onih koji su zaštićeni i odabrani, i koji imaju uticaj u savezu, a Novi Pazar nema ništa od navedenog, zaključuje se u saopštenju uprave FK Novi Pazar
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NEZNAM ZAŠTO VEĆ DVE SEZONE NOVI PAZAR TEK U PLEJ AUTU POČINJE DA OSVAJA BODOVE? TO JE IZUZETNO SUMNJIVO. A DRUGO, SETITE SE SAMO NA KOJI NAČIN STE UŠLI U SUPERLIGU..

Amater

pre 1 godinu

NAVIJAM ZA ZVEZDU ALI NOVI PAZAR ZASLUZUJE SUPER LIGASA I JA SAM DA SE FUDBAL IGRA SIROM SRBIJE A NE SAMO U BEOGRADU I NJENOJ PERIFERIJI.DRAZ JE U NAVIJACIMA,PUTOVANJIMA I NOVI PAZAR JE UVEK BIO VRUC TEREN ZA SVE.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija