• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

15.05.2022

18:39

Verujemo da su SVI u FSS srećni! Novi Pazar najavio ODUSTAJANJE od baraža za opstanak!

Starsportphoto

Fudbal

Verujemo da su SVI u FSS srećni! Novi Pazar najavio ODUSTAJANJE od baraža za opstanak!

Podeli vest

Upravni odbor FK Novi Pazar, nakon poraza ovog kluba na domaćem terenu od Radnika iz Surdulice (0:1), saopštio je da će narednih dana biti doneta odluka da li će ovaj sportski kolektiv uopšte nastaviti takmičenje

-Različite kampanje koje su vođene protiv ovog sportskog kolektiva urodile plodom jer će plavo-beli kroz baraž da se bore za opstanak u Superligi. Utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat. Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu, navodi se u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

 



Uprava plavo belih tvrdi da se ovaj klub tretira kao nepoželjan zbog čega će razmatrati da li će uopšte igrati baraž.
 
-Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.
 
Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada, navedeno je u saopštenju UO FK Novi Pazar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija