• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

14:55

ZAVRŠENO! Reprezentativac Srbije POTPISAO na tri godine!

printscreen

Fudbal

ZAVRŠENO! Reprezentativac Srbije POTPISAO na tri godine!

Podeli vest

Standardni član Orlova Miloš Veljković nastaviće karijeru u Verderu, pošto je obnovio saradnju sa klubom iz Bremena do 2025. godine

Verder je ove sezone uspeo da se vrati u Bundesligu, posle sezone provedene u Cvajti, a prvi korak uprave bio je nastavak saradnje sa igračima kojima ističu ugovori.

Stameni štoper srpske selekcije našao se na tom spisku fudbalera, pa čelnici kluba sa Vezera nisu želeli da gube vreme. Seli su za sto sa Milošem i potvrdili da će Srbin igrati u Verderu bar još tri godine.

- Imali smo veoma dobre pregovore sa Milošem. Sa nama je šest godina i zna šta ima u klubu. Ovde se razvio u iskusnog profesionalca, kompletnog centralnog defanzivca i tokom nekoliko godina je dokazao da može da igra u Bundesligi. Srećni smo što možemo da nastavimo ovim putem zajedno sa njim - rekao je čelnik novog-starog bundesligaša Klemens Fric.

Šef stručnog štaba Ole Verner nije krio zadovoljstvo zbog ostanka defanzivca Orlova.

- Miloš je bio konstantan u sezoni u kojoj smo izborili promociju. Lako se adaptira na svaku taktiku, ima iskustvo i preuzima odgovornost kako na terenu tako i van njega - dodao je Verner.

Detalji novog ugovora drže se u tajnosti, ali je sigurno da će Veljković zarađivati više od prethodne plate, koja je iznosila 1.200.000 evra na godišnjem nivou.

- Posle promocije u Bundesligu, bilo mi je jasno da će Bremen ostati moj dom. Želim da učinim sve da u novoj sezoni ostvarimo sportske ciljeve. Želim da preuzmem još veću odgovornost na terenu i u svlačionici - istakao je zadovoljno Veljković.

Podsetimo, reprezentativac Srbije je stigao u Bremen tokom februara 2016. iz Totenhema. Od tada je upisao 171 meč i postigao četiri gola.

Za vreme igranja u Verderu, Miloš se izborio i za mesto u reprezentaciji Srbije, gde je postao standardan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17