• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

08:46 >> 15:25

TRANSFERI (26. JUN)! Hrvat želja Atletika! Viljareal juri bivšeg napadača Partizana! Nejmar ponuđen Juveu, a Bajern ipak prodaje Levu!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (26. JUN)! Hrvat želja Atletika! Viljareal juri bivšeg napadača Partizana! Nejmar ponuđen Juveu, a Bajern ipak prodaje Levu!

Podeli vest

Uz Informer.rs uživo pratite najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.  Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub. 

Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Nema sumnje, biće i Srbi ovog leta u centru pažnje, Luka Jović, Sergej Milinković-Savić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović...

23:25 - Francuski Lion želi da dovede Krisa Ričardsa iz minhenskog Bajerna. Ovaj fudbaler je prethodne sezone igrao u Hofenhajmu, kao pozajmljen igrač iz šampiona Bundeslige.

22:41- Fulam se dobrano isprsio za značajno pojačanje! Novi saigrač Aleksandra Mitrovića biće zadnji vezni Žoao Paljinja iz Sportinga! Londonski klub će za transfer platiti 20.000.000 evra plus još 2.000.000 kroz bonuse...

22:29 - Koga briga za odmor? Izgleda Lukakua! Robusni napadač je rešio da se ranije vrati sa Sardinije i potpiše za Inter ranije, da se slučajno nešto ne bi izjalovilo! On u sredu stiže u Milano na lekarske preglede i potpis...

Foto: Tanjug

 

22:17- Italijanski mediji javljaju da je Torino sve odlučniji i da želi uspešno da završi pregovore sa reprezentativcem Srbije Filipom Đuričićem! Igrač Sasuola će od petka biti slobodan igrač...

Foto: AP/Photo

 

22:04 - Ko će njemu ugoditi? Aleksis Sančez je posle Sevilje, Galatasaraja i Marselja odbio da pregovara i o prelasku u Viljareal.

21:55 - Roma ne odustaje! Ponudiće italijanski klub Lionu 17.000.000 evra za vezistu Husama Auara. 

21:34- Legendarni Marselo je slobodan igrač nakon rastanka sa Real Madridom! Sjajni, ali vremešni bek je odbio ponudu iz američke MLS lige jer želi da ostane u Evropi, a  Valjadolid i Rajo Valjekano su zainterrsovani za njegove usluge...

Foto: REUTERS/Susana Vera

 

21:15 - Napoli je dogovorio nastavak saradnje sa italijanskim čuvarem mreže Aleksom Meretom, koji će ostati pod Vezuvom do 2027. godine. Inače, Meretu su obaveze prema Napolitancima prestajale narednog leta.

 

 

20:57 - Liverpul je krenuo u napad na Otavija! Ofanzivni vezista Porta je velika želja Jirgena Klopa, pa su Redsi stupili u kontakt sa agentom Portugalca.

 

 

20:45 - Osamnaestogodišnji Malkom Ebiovei je pojačao Kristal palas. Ovaj tinejdžer je u London stigao kao slobodan igrač iz Derbi Kauntija, iako je na stolu imao ponudu Mančester junajteda, ali je odlučio da odbije Crvene đavole.

 

 

20:26 - Roma ima nameru da se ratosilja Španca Karlesa Pereza! Ponuđen je Valensiji za Gonsala Gedeša ali su španci odbili...

20:05 -  Društvenim mrežama kruži slika Gabrijela Žezusa u dresu Arsenala. Montaža ili ne, saznaćemo uskoro!

19:51- Atletiko Madrid zainteresovan je za dovođenje igrača Seltika Josipa Juranovića, preneo je Skaj!

Foto: tanjug/ap photo

 

19:44 - Francuski napadač i član Remsa Ugo Ekitike je želja Bajerna ukoliko ode Levandovski!

19:27 - Mančester Junajted je dao gas i pojačao ponudu za Frenkija de Jonga!

19:06 - Zakuvava se! Bajern je popustio i spreman je za pregovore oko odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu! Traži nemački gigant 60.000.000 evra što je za 10.000.000 evra više nego što se do sada pričalo! Podsetimo, poslednja ponuda katalonskog kluba je glasila: 35.000.000 evra fiksno plus 5.000.000 kroz bonuse.

Foto: Tanjug/AP

 

18:51- Poslednje informacije su da je fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar, ponuđen Juventusu, prenosi španski sportski list "As"

Foto: Reuters

 

18:33 - Fudbalski klub Novi Pazar objavio je danas da je potpisao ugovor sa ofanzivnim vezistom Milošem Mijićem, koji će u tom superligašu provesti narednih godinu dana.

18:12- Bosanski defanzivac i igrač Malmea, Anel Ahmedhodžić nalazi se na meti Notingema, Specije, i Blekburna! Dovešće ga onaj ko je spreman da ponudi oko 4.000.000 evra.

18:01- Hrvatski golgeter Antonio Čolak je blizu transfera u Glazgov Rendžerse!

17:52- Juventus i Anhel Di Marija su na korak do dogovora! Italijanski gigant mu je ponudio 7.000.000 evra po sezoni i ugovor na godinu plus godinu.

Foto: Tanjug/AP

 

17:44 - Radio Monte Karlo javlja da Nejmar nije zadovoljan nekim stvarima u Pari Sen Žermenu i da je rastanak sve bliži

17.29 - Srpski trener Miloš Milojević koji predvodi švedski Malme, dobio je zanimljivo pojačanje.

 

 

Dres šampiona Švedske zadužio je Mahame Sibi, doskorašnji fudbaler francuskog Strazbura, igra na poziciji veziste, a Malme je za ovaj transfer platio milion evra, uz dodatnih 300.000 evropskih novčanica kroz bonuse.

17.00 - Štoper Markao nalazi se pred odlaskom iz Galatasaraja, pa su čelnici turskog velikana već angažovali zamenu za Brazilca.

 

 

U Istanbul je stigao iskusni Abdulekrim Bardakdži, doskorašnji defanzivac Konje. Turčin je potpisao ugovor do 2025. godine. 

16.30 - Madridski Real je angažovao Nolea Lopeza. Reč je o devetnaestogodišnjem napadaču, koji stiže iz nekada slavne Deportivo La Korunje.

 

 

Nekadašnji šampion Španije, koji se bori za povratak na stare staze slave inkasirao je od ovog transfera 350.000, do će Madriđani talentovanog špica priključiti B timu.

16.04 - Vest Hem je zagrizao za Arnoa Danžumu, a ukoliko ostane bez njega, Viljareal će krenuti po nekadašnjeg golgetera Partizana, Umara Sadika.

Foto: Starsportphoto

 

15.49 - Srpski stručnjak na klupi Makabija Vladimir Ivić dobio je prvo pojačanje.

Redove tima iz Tel Aviva osvežio je izraelski reprezentativac Eran Zahavi, koji stiže u prestonicu iz PSV Ajndhovena.

 

 

15.25 - Spekulisalo se o transferu Renata Sančeza iz Lila u PSŽ. Portugalac je primarni cilj Milana, a italijanski Skaj Sport prenosi da su "rosoneri" uvereni da će završiti posao. 

15.20 - Kulibali su blizu ostanka u Napoliju mada se nedeljama spekuliše da bi mogao da napusti klub. Prema Gazeti delo Sport neće otići ovog leta, osim u slučaju da Napolitancima stigne ponuda između 35 i 40 miliona evra. 

Bejl zarađuje siću u Americi

15.16 - Novi klub Gereta Bejla je Los Anđeles, a zanimljivo je koliko će zarađivati u Americi. Bejk , koji je 2013. prelaskom u Real postao prvi fudbaler za koga je plaćena odšteta od 100 miliona evra a koji je u nedavno završenoj sezoni imao platu od 32 miliona evra, a odigrao je samo 290 minuta, u novom klubu imaće godišnju platu od milion evre.

 

 

 

15.05 - Enrike Arauho mladi napadač Benfike uključen je u pregovore sa Real Madridom oko pozajmice Rejnijera. Čelnici Kraljevskog kluba cene 20-godišnjeg napadača rezervnog tima lisabonskog velikana.

Alegri krade Mihi napadača

14.50 - Masimiliano Alegri u Marku Arnautoviću vidi igrača koji bi bio zamena za Dušana Vlahovića. Kalčomerkato navodi da mu neće biti tako lako da dovede 33-godišnjaka iz Bolonje.Siniša Migahlović želi da zadrži Austrijanca s kojim ima ugovor do 2024. godine.

Eriksen uskoro odlučuje

14.39 - Kristijan Eriksen bi uskoro trebalo da otkrije gde će nastaviti karijeru. Eriksen je dobio veliki broj ponuda, među njima su Brenfordova i Mančester Junajtedova.

14.13 - Preokret! Robert Levandovski, kao prenosi Skaj, ipak bi mogao ovog leta da pređe u Barselonu. Prema informacijama novinara Florijana Pletenberga Bajern bi pristao na prodaju, ali traži 60.000.000 evra.

Foto: Tanjug

Robert Levandovski

13.55 - Golman PSŽ-a Areola postaće novi igrač Vest Hema, nakon pozajmice.  Engleski prvoligaš aktivirao je otkupnu klauzulu od 11 miliona funti i s Areolom će potpisati petogodišnji ugovor.

13.30 - Mančester junajeted i Barselona pregovaraju o transferu De Jonga, piše Skaj. Navodno se De Jong raduje potencijalnoj sradnji sa Erikom Ten Hagom, s kojim je radio u Ajaksu.

13.04 - Luka Pelegrini blizu je Fulama. Levi brek Juventusa  je prošle sezone imao ulogu rezerviste kod Maksa Alegrija, a kako ne bi usporio napredak, 23-godišnji bek planira da napusti klub. Juventus se nada da će uspeti da ga proda za 10-15.000.000 evra.

12.56 - Rudi Garsija, iskusni francuski stručnjak dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Al Nasrom koja će mu doneti 11.200.000 evra.  Garsija je bez posla više od godinu dana, pošto je u maju 2021. godine napustio Lion.

Bivši trener Zvezde u Iranu

12.33 - Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto karijeru će nastaviti u Iranu. Portugalac će biti novi trener tamošnjeg šampiona Esteglala.

12.10 - Andrea Beloti je  želeo da ostane u Italiji, ali ga je privukla ponuda Monaka i trenutno je klub iz Kneževine u pol-poziciji za njegov potpis.

 

11.54 - Ostaće Mijat Gaćinović u Atini, trebalo bi da postane novi fudbaler AEK-a. Krilni napadač je u završnim pregovorima sa ekipom trenera Matijasa Almeide u koji će stići pošto je prolećni deo prethodne sezone proveo u Panatinaikosu.

Foto: Reuters

Mijat Gaćinović

Za tim Ivana Jovanovića  je igrao kao pozajmljen fudbaler Hofenhajma, a kako Nemci i Zeleni nisu uspeli da se dogovore o modelu dalje saradnje, AEK je iskoristio situaciju. 

Foto: Starsportphoto

Mijat Gaćinović

11.20 - Srpski fudbaler Nikola Milenković je na meti uventusa. Kako prenosi "Skaj Sport" preko "Juventusnjuza 24", Juventus u Srbinu vidi potencijalnu zamenu za Matijsa de Lihta. U Torinu bi se Milenković ponovo sastao sa sunarodnikom Dušanom Vlahovićem, nakon što su zajedno igrali i za Fiorentinu i za beogradski Partizan.Njegov ugovor sa Violom ističe 2023. godine, tako da bi mogao da bude dostupan za relativno nisku naknadu čak i ako bi klub oklevao da Juventusu proda još jednu zvezdu.

11.15 - Čelsi nastavlja pregovore sa Mančester sitijem oko Rahima Stelinga.  Očekuje se da novi vlasnik "plavaca" Tod Boeli dostavi Sitiju novu ponudu za krilnog fudbalera.

 

11.10 - Hal Siti dogovorio je transfer dugogodišnjeg reprezentativca Turske Ozana Tufana. Hal je od nedavno u vlasništvu turskog biznismena Adžuna Ilidžalija što je sigurno uticalo na odluku Tufana da karijeru nastavi u Čempionšipu.

 

 

10.36 - Srpski reprezentativac i golman Torina Vanja Milinković-Savić ima ponudu engleskog Brentforda, piše "Kalčomerkato". Iako ima ugovor do 2024. godine, interesantan je mnogim timovima te bi korpulentni srpski čuvar mreže mogao da krene novim putem. Govorilo se o interesovanju Fiorentine, a najnovije priče kažu da je Brentford pokazao želju da ga angažuje. 

Foto: Starsportphoto

Vanja Milinković Savić

10.32 -  Pep Gvardiola je istakao da neće u timu držati nezadovoljnog igrača, ali u Sitiju veruju da će Bernardo Silva ostati na Etihadu jer Barselona u ovom trenutku ne može da ga priušti. Britanski Atletik ističe da Portugalac neće potencirati transfer na "Nou Kamp" uprkos velikoj želji da tamo nastavi karijeru.

10.03 - Žalja Almerije je Marko Milovanović, a poslali su zvaničnu ponudu za mladog napadača, prenosi Telegraf. Međutim, problem je što nisu baš zavukli ruku u džep. Vlasnici Almerije su ponudili crno-belima 3.500.000 evra u gotovini, koji bi sa bonusima mogli da "prebace" 5.000.000 evra, a Partizanu bi pripalo i čak 50 odsto od dalje prodaje igrača, prenosi pomenuti izvor. Od ranije je poznato da Partizan nije rad da pusti talentovanog napadača ispod pet miliona evra.

09.43 - Pregovori Totenhema i Evertona oko Rišarlisona i dalje su u toku. Everton pokušava da izvuče što više para, navodno oko 60.000.000 evra, dok Totenhem radi sve da smanji brojku ubacivanju Lukasa Moure ili Harija Vinksa u posao. Votfordu, prethodnom Rišarlisonovom klubu, sleduje 10 odsto od prodaje ukoliko transfer bude iznosio više od 45.000.000 evra.

09.35 - Los Anđeles je potvrdio dolazak Gereta Bejla.Očekuje se da ugovor bude potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost produžetka saradnje. U Sjedinjenim Američkim Državama Bejl će igrati zajedno sa doskorašnjim kapitenom Juventusa Đorđom Kjelinijem.

 

 

 

09.16 - Mančester junajted neće da proda Kristijana Ronalda, tvrdi Fabrizio Romano, ističući da nema razgovora o odlasku Portugalca. Novi trener  Erik Ten Hag ga želi u sastavu iduće sezone.

 

09.00 - Barselona neće da poboljša ponudu, pa će Osman Dembele napustiti klub ako ne prihvati ono što mu Katalonci nude. 

 

08.45 - Vest Hem je dao ponudu agentima Džesija Lingarda.  Englezu ističe ugovor s Mančester junajtedom pa će za nekoliko dana postati slobodan igrač. U Vest Hemu je bio na pozajmici u sezoni 2020./2021, postigao je devet golova na 16 utakmikmica.

08.45Sprema se šokantan transfer u Premijer ligi, Kristijano Ronaldo bi navodno mogao da pređe u redove Čelsija.  Ronaldov agent Žorž Mendeš pronašao je novu opciju, nakon što Bajern navodno nije pokazao interesovanje za Portugalca. Ostrvski novinar Dejvid Ornstajn lansirao ekskluzivu da postoji priča oko Kristijana Ronalda i Čelsija! Navodno je novi vlasnik Čelsija Tod Boli imao sastanak sa Žoržom Mendešom. Konkretne ponude nema ali ima smisla da se Plavci zainteresuju za Portugalca. Čelsi je ostao bez prvog špica Romelua Lukakua, traži novu opciju, a Ronaldo je jedna od boljih.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo ponuđen Čelsiju

 


08.45 - Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija