• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

22:40 >> 21:00

EVROPSKI VELIKAN GA ŽELI! Stigao demanti iz FRANCUSKE!

Starsportphoto

Fudbal

EVROPSKI VELIKAN GA ŽELI! Stigao demanti iz FRANCUSKE!

Podeli vest

Fudbaler Lila i portugalski reprezentativac Renato Sančez doputovao je u Pariz na pregovore sa čelnicima Pari Sen Žermena, prenose francuski mediji

Francuski "Parizijen" navodi da je portugalski fudbaler imao ponudu Milana, ali se fudbaler Lila odlučio za PŠZ. Ipak, ubrzo su Doge demantovale te vesti i navele kako Sančez nema nameru da se preseli na Park Prinčeva. 

- Postoje igrači koji mogu da odu, ali i oni koji ne mogu. Neću ih imenovati danas, ali hoćemo da zadržimo takmičarsku ekipu. Renato je jedan od momaka koji ima još godinu dana ugovora. Do sada nismo bili u kontaktu sa Pari Sen Žermenom. Mnogo je glasina o ponudama, ali nismo dobili nijednu od Pari Sen Žermena - navodi predsednik Lila Olivije Leton. 

Sančez je velika želja budućeg trenera Pari Sen Žermena Kristofa Galtijea i novog direktora kluba Luisa Kamposa. Portugalski fudbaler je član Lila od 2019. godine, a sa ovim klubom osvojio je šampionat Francuske 2021. On je pre Lila igrao za Svonsi, Bajern i Benfiku. Sančez je sa reprezentacijom Portugalije osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Foto: Reuters

Tokom leta se pričalo o tome kako bi mogao u Lil, a to potvrđuje i Letonova izjava da evropski velikan želi Sančeza. 

- Drugi klubovi su zainteresovani, među kojima je i jedan evropski velikan koji je poslao ponudu. Renato je mogao da ode u Barselonu prošlog leta pre nego što je povredio meniskus - podvukao je Leton. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija