• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.07.2022

16:41

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA VERUJE U PROLAZ NIŠLIJA! Napravili smo dve glupe greške, ali imamo povoljan rezultat!

Starsportphoto

Fudbal

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA VERUJE U PROLAZ NIŠLIJA! Napravili smo dve glupe greške, ali imamo povoljan rezultat!

Podeli vest

Fudbaler niškog Radničkog Nikola Štulić kaže da je njegova ekipa na Malti protiv Gzire ostvarila povoljan rezultat, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Bivši igrač Partizana, ipak, smatra da su četu Tomislava Sivića mogle da koštaju "dve glupe greške".

- Imali smo povoljan rezultat, ali smo iz naših grešaka sebi dali sva gola. Srećom, postigli smo gol u 90. minutu, imamo povoljan rezultat. Idemo na pobedu u Nišu da prođemo dalje - rekao je Štulić.

Radnički je na Malti odigrao nerešeno protiv Gzire (2:2), u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Niški tim poveo je u 28. minutu golom Štulića, Maksuel je golovima u 56. i 61. minutu sa penala doneo preokret, a konačan rezultat postavio je Maka Gaku u drugom minutu nadoknade vremena.

- Pad koncetrancije, prvi gol, posle toga neka lopta, ne znam ni odakle je došla i penal. Ne znamo ni mi šta se sve desilo i okrenuše nam utakmicu za pet minuta. Mi smo mislili da ćemo postići još neki gol, bili smo puni samopouzdanja, ali jednostavno stvari su se promenile i te dve greške umalo da nas koštaju povoljnog rezultata na Malti - naveo je Štulić.

Foto: Starsportphoto

Nikola Štulić

Trener Radničkog Tomislav Sivić rekao je posle utakmice da je njegova ekipa bolja od malteške.

- Slažem se. Mislim da smo mnogo kvalitetniji, ali iz naše dve glupe greške za pet minuta se sve okrenulo - naveo je Štulić.

Nekadašnji ljubimac Grobara je odigrao prvi meč u evropskom takmičenju i postigao prvi gol na međunarodnoj sceni.

- Sa Partizanom sam bio par utakmica na klupi, ali nisam debitovao. Jako mi je drago što sam na debiju u evropskoj utakmici postigao gol. Moramo da se 'stisnemo' i da pobedimo u Nišu da bismo prošli dalje - dodaje napadač Nišlija, naglasivši da oseća olakšanje zbog pogotka:

- Na zvaničnoj utakmici nisam dao gol cele prošle polusezone, na pripremama sam dao šest golova... sad očekujem da će to da krene - konstatuje Štulić.

Upitan je i o odlasku Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu.

- Veliki gubitak. Mitrović nam je mnogo značio, mnogo nam je donosio po boku. Ali, koga nema bez njega se može i daćemo sve od sebe da to nadomestimo - istakao je Nikola Štulić.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija Lige konferencije igra se u četvrtak u Nišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17