• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

19:22

NISMO ZNALI DA LI JE NAMERNO NESTALO STRUJE?! Hrvatski golman PROZIVA NIŠLIJE: Gzira je IMALA M*DA!  Još kad su nam to URADILI PRVOG DANA...

Starsportphoto

Fudbal

NISMO ZNALI DA LI JE NAMERNO NESTALO STRUJE?! Hrvatski golman PROZIVA NIŠLIJE: Gzira je IMALA M*DA! Još kad su nam to URADILI PRVOG DANA...

Podeli vest

Posle mega senzacije u Nišu i izbacivanja Radničkog u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija za hrvatske medije pričao je golman Darijan Radelić Žarkov.

U prvoj utakmici na Malti bilo je 2:2, u revašu takođe 2:2, a posle produžetaka 3:3. O prolasku u 3. kolo odlučili su jedanaesterci, a odlučujući je odbranio upravo čuvar mreže Gzire.

- Bio sam uveren da ćemo u regularnom delu rešiti utakmicu u svoju korist, ali smo primili još jedan nesrećan gol. Međutim, verovali smo do kraja, moglo se videti na momcima da svi veruju - rekao je posle meča Radelić Žarkov za Jutarnji.hr.

Utakmica je na kratko bila prekinuta zbog kvara jednog reflektora. 

- Bili smo skoro 10 minuta bez struje. Nismo znali da li se to dogodilo namerno ili je zaista reč o kvaru, ali smo se dogovorili da nema odustajanja, da idemo do zadnje sekunde.

Na kraju, odlučivali su penali a poslednji udarac Petrova odbranio je upravo Radelić-Žarkov.

Foto: Starsportphoto

Detalj sa meča na Čairu

- Govorili smo jedni drugima ‘ovo je sad na našoj strani‘, proradio je taj sportski inat. Njihov kapiten dao mi je gol iz penala u prvom produžetku, stvarno je realizovao fantastično. No, u raspucavanju je bio prvi i pogodio je prečku. Bilo je stvarno svega, ali smo na kraju jako srećni i jako ponosni. Velika je to stvar za malteški fudbal, jer su uz nas prošla još dva kluba, dakle tri kluba s Malte igraju 3. kolo evropskih kvalifikacija. Sad idemo na Wolfsberger i ne bojimo se nikog. Idemo sa punim respektom, ali isto tako znamo i svoje mogućnosti, znamo naše kvalitete - najavljuje Radelić Žarkov.

Hrvatski golman je na kraju bio i junak...

- Iskreno, svi smo junaci. Mislim da je cela ekipa dala svoj doprinos i ne želim sebe stavljati na prvo mesto. Samo ekipa, svi smo ‘poginuli‘, pogotovo nakon prvog dana kad su nas stavili da treniramo na veštačku travu na kakvoj se kod nas u Zagrebu doslovno ne igraju ni termini. Ušli su podcenjivački, bilo je sve vreme da će se Gzira proći, da se mora proći. Međutim, Gzira je pokazala itekakva ‘muda‘, i da nismo protivnik s kojim se može tako odnositi  – zaključio je golman Gzire.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija