• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

09:20

SIN PARTIZANOVE LEGENDE NAPUŠTA HUMSKU? Nije još ni debitovao za crno-bele, a na probi je u Španiji!

Starsportphoto©

Fudbal

SIN PARTIZANOVE LEGENDE NAPUŠTA HUMSKU? Nije još ni debitovao za crno-bele, a na probi je u Španiji!

Podeli vest

Marko Brnović, sin Partizanove legende Branka Brnovića, nije još ni debitovao za crno-bele, a mogao bi da napusti Humsku

Branko Brnović je igrao u Espanjolu čak šest sezona, a sada bi njegovim stopama mogao da krene sin Marko, koji je trenutno na probi u klubu uz Barselone.

 Marko ima 19 godina, a dobio je poziv Espanjola da pokaže šta ume. Imaće šansu da se dokaže,moraće da zablista na nekoliko treninga, nakon koji će biti procenjeno da li će ga angažovati iz Partizana. Nedavno je Marko odigrao poslednjih desetak minuta utakmice "B" tima Espanjola, a videćemo da li je to bilo dovoljno da ubedi Špance da ga zadrže. 

Foto: Promo

Sin Branka Brnovića nadomak prelaska u Espanjol

Marko Brnović je u Humsku stigao  dve godine iz podgoričke Budućnosti, za koju je takođe igrao Branko. Letos je potpisao trogodišnji profesionalni ugovor i potom je prešao u Teleoptik na "kaljenje"

Najbolje se snalazi na poziciji desnog krila, a videćemo da li će biti peti Brnović koji je zaigrao u Partizanu (Branko, Dragoljub, Nenad i Bojan).

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija