• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

20:35

KAKVA ĆE TO GAZDARICA DA BUDE! Sevaće na sve strane! Guza, dekolte, ma sve! DANIJELA VRUĆIM SNIMCIMA skupila 8 milki! HOĆE DA KUPI KLUB!

Fudbal

KAKVA ĆE TO GAZDARICA DA BUDE! Sevaće na sve strane! Guza, dekolte, ma sve! DANIJELA VRUĆIM SNIMCIMA skupila 8 milki! HOĆE DA KUPI KLUB!

Podeli vest

Čileanka, Danijela Čavez, inače superzvezda "Plejboja" hoće da kupi fudbalski klub "O'Higins" od vlasnika Rikarda Abumohora, a novac "juri" putem Onlyfansa.

- Abumohor je stavio klub na prodaju i ja sad kad hoću da ga kupim, oni mi kažu ne. Mislio sam da je on ozbiljniji i sigurna sam da mogu puno više napraviti za klub od njega. Ja sam odavde i navijačica sam, on nije. On ne želi klub prodati ženi - napisala je Danijela.

Danijela je da bi ostvarila ono što je naumila odlučila da napravi i profil na platformi "Only fans" koja je zadužena za plasiranje erotskog sadržaja, gde bi pretplatnici morali da plaćaju na mesečnom nivou ukoliko žele da dođu do onoga što se tamo nalazi.

Foto: Instagram/printscreen

Danijela Čavez

Ova Čileanka je za samo 14 dana uspela da prikupi 7.700.000 evra na ovoj platformi!

To, međutim, nije dovoljno. Biće joj potrebno još najmanje 12 miliona, kolika je cena koju je propisao Rikardo Abumohor, ali kako sada stoje stvari, on ne želi njoj da proda klub.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija