• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

09:33

OVAKO IZGLEDA POVREĐENA RUKA DUŠANA TADIĆA! Srbin patosirao lopova pa izašao na teren! (FOTO)

printscreen

Fudbal

OVAKO IZGLEDA POVREĐENA RUKA DUŠANA TADIĆA! Srbin patosirao lopova pa izašao na teren! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić napadnut je u Amsterdamu ispred svoje kuće u Ulici van Egen, ali je uspeo da se odbrani, čak i patosira lopova

Ugledni holandski dnevni list "Telegraf" objavio je da je do incidenta došlo u noći između 27. i 28. jula, a informacija o tome je tek sad dospela u javnost.

Kapiten "kopljanika" i reprezentacije Srbije vraćao se kući u kasnim noćnim satima, a kad je izašao iz automobila, sačekala su ga dva napadača. Tadić je odmah shvatio šta se dešava i počeo je da beži, ali su ga posle kraće jurnjave kriminalci stigli. Srbin je odlučio da im se suprotstavi, jednog od njih uspeo je da udari pesnicom i da umakne. Prilikom udarca, Tadić je povredio šaku.

 

Foto: printscreen

Povređena ruka Dušana Tadića

 

 

Samo nekoliko dana posle incidenta, Tadić je kao kapiten bio na konferenciji pred finale Superkupa Holandije, gde je na desnoj ruci imao tri zavijena prsta. Imao ih je i na  utakmici protiv PSV-a, koju je njegov Ajaks izgubio sa 5:3. Tadić je i tako sa zavijenim prstima bio spreman čak i da uđe u sukob sa rivalima, što se vidi na fotografijama.

Kako navode holandski mediji napadači su od Tadića hteli verovatno da ukradu sat i novčanik, ali su na kraju oni bežali, kada je Tadić uzvratio.

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

Tadić u izjavi za Sportski žurnal potvrđuje da se baš tako nekako sve i odvilo.

Da, tačno je. Dogodilo se, ali je prošlo dobro - rekao je Tadić za Žurnal o samom incidentu.

 

 

 

 

 

- Pesnica u glavu. Jedan je dva puta padao na zemlju. Mogu slobodno da pokušaju ponovo - kazao je Srbin, pa sada nek razmisle malo razbojnici na koga udaraju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija