• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2022

08:40

BORIĆEMO SE KAO LUDI U BEOGRADU! Fudbaleri Makbija zrače OPTIMIZMOM  pred REVANŠ,  IPAK SVESNI SU JEDNE ČINJENICE!

FK Crvena zvezda

Fudbal

BORIĆEMO SE KAO LUDI U BEOGRADU! Fudbaleri Makbija zrače OPTIMIZMOM pred REVANŠ, IPAK SVESNI SU JEDNE ČINJENICE!

Podeli vest

Fudbaleri Makabija pobedili su Crvenu zvezdu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona rezultatom 3:2

Dva gola za Makabi na ovom meč postigao je Pijero, a jedan Šeri, dok je Haziz bio asistent kod dva pogotka, tako se može reći da su ovo heroji izraelskog tima u pobedi nad Crvenom zvezdom.

Strelac gola za pobedi Tjaron Šeri istako je utakmica bila uzbudljiva, ali da još ništa nije gotovo.

- Bila je ovo zaista uzbudljiva utakmica. Uživao sam i pobedili smo što je najvažnije. Dobiti ovakvu utakmicu, na ovom nivou, to je neverovatno. Čekao sam i desilo se. Sledeće nedelje nas očekuje važan duel i nadam se da ćemo stići do cilja, odnosno grupne faze Lige šampiona. Ovo je naš san, videlo se večeras da smo bolji tim. Igrali smo neverovatno i borićemo se kao ludi sledeće nedelje . rekao je Tjaron Šeri.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Dolev Haziz takođe jedan od najbitnijih šrafova u Makabijevoj mašineriji je istakao da je atmosfeera na stadionu bila fantastična.

- Atmosfera je bila neverovatna. Mnogi igrači sanjaju da dožive ovakav trenutak. postigli smo relativno brzo pogodak, ali smo se potom malo povukli i rival je srećno stigao do izjednačenja posle kojeg smo bili loše organizovani. Protiv ekipa kao što je Zvezda, kada pogrešiš, odmah sledi kazna. Na poluvremenu nas je trener pitao šta želimo sa našim karijerama, da nastavimo napred ili da se vratimo korak unazad u Ligu Evrope. Svi smo rekli da možemo da dođemo do pobede što smo i učinili. Mogli smo da stignemo i do 4:2 u završnici utakmice. Verujemo i daćemo sve od sebe do poslednjeg trenutka ovog dvomeča. Zaslužujemo da izađem kao pobednici iz ovog dvomeča, ali će u revanšu biti druga priča. Moraćemo dobro da se pripremimo i da pružimo maksimum - kazao je Haziz.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17