• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

11:03

LUDNICA U NAJAVI! Evo koliko je ZA SADA prodato karata za SPEKTAKL U KATARU! (FOTO)

Reuters

Fudbal

LUDNICA U NAJAVI! Evo koliko je ZA SADA prodato karata za SPEKTAKL U KATARU! (FOTO)

Podeli vest

Odbrojavanje je odavno počelo, a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu sa nestpljenjem iščekuju 20. novembar i početak Mundijala u Kataru. U prilog tome govori broj kupljenih ulaznica za elitno takmičenje

Ljudi širom sveta na žale novac da uživo budu deo spektakla u Kataru! 

Prava pomama vlada za zlata vredno parče papira koje omogućava da se uživo vide najbolji fudbaleri današnjice!

 

Već je podato 2.450.000 ulaznica, a pošto ima još oko tri meseca da početka Svetskog prvenstva, nema sumnje da će taj broj biti daleko veći!

Podsetimo, turnir je trebalo da startuje 21. novembra, ali će ipak početi 20. novembra. Prvobitno je bilo planirano da prvi duel odigraju selekcije Holandije i Senegala. Ipak, meč domaćina turnira i Ekvadora igraće se 20. novembra od 19.00 po lokalnom vremenu, umesto dan kasnije u istom terminu, dok je meč Holandija – Senegal, koji je trebalo da se igra 21. novembra od 13.00, pomeren na 19.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nedim

pre 1 godinu

Iako je Novak vrhunski teniser i teško da će neko biti 350 nedelja na vrhu liste ipak ne razumem to njegovo hoću neću da se vakcinišem.Da mu SAD ne daju vizu i ulazak glupo bi bilo da prvak Wimbldona ne može tamo a može u UK.Mnogo je para zaradio to treba i potrošiti a deci je već obezbedio dobru budućnost. Još 2 sezone i može da okači reket o klin i da bude trener ili sportski komentator

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija