• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

18:10

PROTRLJAO JE P*NIS I STAVIO GA NA MENE! UZALUD SAM GA MOLILA! Stravično svedočenje devojke koju je silovao fudbaler Mančester Sitija!

Tanjug/AP

Fudbal

PROTRLJAO JE P*NIS I STAVIO GA NA MENE! UZALUD SAM GA MOLILA! Stravično svedočenje devojke koju je silovao fudbaler Mančester Sitija!

Podeli vest

Nastavljeno je suđenje Bendžaminu Mendiju, bivšem igraču Mančester sitija, koji je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

 

Jedna od žrtava otkrila je da je Bendžamina Mendija upoznala u Barseloni 2017. godine. U oktobru 2018. Francuz joj je, prema njenoj izjavi, pretio tokom jednog noćnog izlaska. Posle žurke, devojka je s prijateljicom odlučila da provede noć u spavaćoj sobi u fudbalerovoj "vili strave" gde je imao tzv. "sobe panike" u koje je znao da zaključava svoje žrtve.

Otkrila je kako je Mendi narednog jutra ušao u kupatilo dok se ona tuširala.

- Osetila sam njegovo prisustvo. Ne znam kako, ali osetila sam. Bila sam u šoku. Samo sam htela da uzmem peškir!

 

 

Na svedočenju je objasnila da ju je fudbaler sprečio da izađe iz kupatila. Tokom borbe Bendžamin Mendi joj je skinuo gaćice, protrljao intimne delove te joj približio svoj penis.

- Pokušala sam da ga odmaknem od sebe, ali on je nastavio da me gura. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene.

Tužiteljka je potom sudu objasnila kako je Mendi devojku gurnuo na krevet i pokušao da je stavi u krilo, dok se ona trudila da golo telo pokrije peškirom, govoreći mu "stani" i "nemoj".

Napadnuta devojka je na kraju svedočenja otkrila da se “ne seća kako je incident završio”, ali da je pokupila svoju odeću, obukla se i izašla iz kuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17