• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

21:44

UOČI REVANŠA NA MAKSIMIRU! Klub koji je PREGAZIO Italijane, SPOMINJAO i Zvezdu!

Starsportphoto

Fudbal

UOČI REVANŠA NA MAKSIMIRU! Klub koji je PREGAZIO Italijane, SPOMINJAO i Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaleri Bode Glimta gostuju zagrebačkom Dinamu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona

Predstavnik Norveške dobio je prvi meč na svom terenu sa 1:0 i sa značajnim kapitalom putuje u hrvatsku prestonicu.

Ipak, pred novi duel protiv kluba sa Maksimira, u taboru Boda strahuju od okršaja sa Dinamom. To svedoči i podatak da je samo 70-ako navijača norveškog prvaka kupilo ulaznice za ovaj meč, što je recimo, mnogo manje od prethodnih gostovanja u Glazovu ili recimo Rimu.

Obrazloženje je takvo da se njihove pristalice plaše Zagreba i navijača Dinama koji su poznati po neredima, pre svih "Bed Blu Bojsi".

Šef policije u Bodeu Vegard Kristijansen je to ispričao i naglasio da će biti sigurni ukoliko ne budu imali obeležja voljenog kluba.

- Malo smo se mučili dok smo uspostavili dijalog sa zagrebačkom policijom, morali smo da ih kontaktiramo nekoliko puta. Ipak, stekli smo utisak da će naši ljudi biti sigurni i da će se policija brinuti za njih - rekao je Kristijansen.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Bode Glimta

Jedan od navijača Andreas Mirvol je za tamošnju TV2 čak spomenuo Crvenu zvezdu prilikom objašnjavanja zbog čega neće biti šalova i dresova kluba u Zagrebu.

- Verovatno ćemo morati da pazimo malo više nego inače. Nećemo hodati okolo i nositi šalove našeg kluba. Ne verujem da su domaći navijači strašni koliko se priča, ali nećemo svakako rizikovati. Ipak, nismo mi Crvena zvezda, nego tek mali Bode Glimt - istakao je Mirvol.

Utakmica Dinamo - Bode igra se u sredu, od 21 čas.

Inače, Bode je prošle sezone četiri puta igrao sa Romom u Ligi konferencija.

U grupnoj fazi pregazio je Murinjov tim kod kuće sa 6:1, dok je u Rimu bilo 2:2, da bi u četvrtfinalu slavio u Norveškoj sa 2:1, ali je Vučica bila ubedljiva u revanšu i sa 4:0 prošla u polufinale, a potom i osvojila pehar najmlađeg UEFA takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija