• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2022

21:26

FARAONSKI UGOVOR ZA MAKABIJEVOG HEROJA! Planić NAPUSTIO Haifu, ništa od LIGE ŠAMPIONA!

reuters

Fudbal

FARAONSKI UGOVOR ZA MAKABIJEVOG HEROJA! Planić NAPUSTIO Haifu, ništa od LIGE ŠAMPIONA!

Podeli vest

Srpski fudbaler Bogdan Planić i zvanično je predstavljen u Al Ahliju

Grupna faza Lige šampiona igraće se u Haifi, ali heroj Makabijevog plasmana u elitu Bogdan Planić neće nastupati u Evropi! Srpski štoper doneo je "tešku" odluku i prihvatio trogodišnji ugovor Al Ahlija težak 1.500.000 evra po sezoni! 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde napustio je Makabi Haifu odmah nakon remija na Marakani. Izraelci će na ime obeštećenja dobiti 1.800.000 evra, a presudnu ulogu u čitavom poslu imala je platežna moć kluba sa Bliskog istoka. 

Foto: reuters

Al Ahli iz Dubaija zvanično je potvrdio informaciju da je Bogdan Planić njegov novi igrač. Izraelski mediji nedavno su preneli da je otkupljena klauzula u ugovoru, a da će godišnje Planić prihodovati 1.500.000 evra. Ponuda koja se teško odbija, a i način da se srpski štoper obezbedi do kraja života. 

Bio je Planić u jednom momentu ovog leta blizu prelaska u atinski AEK, čekao se samo dogovor klubova, ali Makabi iz Haife nije želeo da smanji zahteve oko otkupa ugovora. Grci su odustali, Planić je odigrao savšrene kvalifikacije za Ligu šampiona što je iskoristio Al Ahli i odmah ga "pazario". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija