• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2022

20:10

MONAKO PRODAJE IGRAČE ZA 100 MILIONA! Zvezdina legenda pred start u LIGI EVROPE! Marakana mora da bude puna!

Starsportphoto

Fudbal

MONAKO PRODAJE IGRAČE ZA 100 MILIONA! Zvezdina legenda pred start u LIGI EVROPE! Marakana mora da bude puna!

Podeli vest

Igranje Zvezde u Ligi Evrope je veliki uspeh za klub, a nalazimo se u izuzetno snažnoj grupi i čeka nas šest velikih utakmica. Mislim da navijači još uvek nisu svesni koliko će se igrati dobar fudbal ove sezone u Evropi i koliko je zapravo Monako moćna ekipa, izjavio je legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon.

Zvezda na startu grupne faze dočekuje Monako u četvrtak od 21 sat.

- Upravo zato, Marakana mora da bude puna, jer znamo kroz istoriju da je često bila naš 12. igrač i da nas je vodila do dobrih rezultata. Monako je odličan tim, igrali su ravnopravno sa PSŽ-om, prodaju igrače za 100 miliona i više, tako da nema dileme da nas čeka pravi spektaki. Igrači zaslužuju podršku, a kvalitet definitivno imaju da postignu ono što je klub zacrtao kao ciljeve", rekao je Petrović za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Petrović Pižon

Zvezdina četvrta zvezda istakao je da mu je drago što navijači ponovo spremaju spektakl sa barjacima.

- Sećam se kako je to bilo na proslavi titule na utakmici sa Voždovcem i nemam dilemu da će se napraviti fantastična atmosfera i da će mnogo značiti ekipi. Poslaćemo poruku svima da je Zvezda velika porodica i da smo svi kao jedan. Što se mene tiče, dolazim sa barjakom, imam ga još od meča sa Voždovcem, Pozivam i ostale da to učine, izuzetno je bitno da prvu utakmicu u grupnoj fazi, na domaćem terenu, odigramo dobro i ostvarimo pozitivan rezultat", istakao je Pižon.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija