• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

16:44

NOVOPAZARCI NEĆE GLEDATI ZVEZDU! Međedović: Potrudićemo se da obradujemo navijače!

promo

Fudbal

NOVOPAZARCI NEĆE GLEDATI ZVEZDU! Međedović: Potrudićemo se da obradujemo navijače!

Podeli vest

Generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović rekao je da taj klub ne može da omogući navijačima da prate utakmicu protiv Crvene zvezde

Fudbaleri Novog Pazara su lideri Superlige Srbije, igraju sjajan fudbal, a poznato je da će se utakmica zbog kazne kluba igrati pred praznim tribinama.

- U prethodnim kolima smo se trudili da našim najvernijim simpetizerima i prijateljima kluba izađemo u susret, da ih uklopimo u tu brojku od 150. U ovom trenutku, to nismo u mogućnosti da uradimo. Neće biti moguće da se uđe na stadion jer ne postoje tehnički uslovi da primimo ni 20 ljudi preko. Brojka je u ovom trenutku zatvorena - rekao je Međedović.

Foto: Starsportphoto

 

Izabranici Vladimira Gaćinovića igraju nestvaran fudbal, a u leđa im gledaju svi klubovi iz elitnog fudbalskog ranga takmičenja u našoj zemlji! Međedović je dodao da je Crvena zvezda poslala svoj spisak sa 75 članova delegacije, a da domaćinu ostaje još toliko, računajući igrače, stručni štab i članove uprave. Podsećamo, prazne tribine Džaizkoin arene na šest utakmica posledica su kazne izrečene od Fudbalskog saveza Srbije zbog incidenata tokom revanša baraža sa IMT-om krajem prošle sezone.

- Da nije bilo tih, nazovi prijatelja kluba, koji su se poneli kako su se poneli, imali bismo pune tribine na svih šest utakmica, računajući Crvenu zvezdu i lučansku Mladost u 13. kolu. Želimo da sve protekne u najboljem redu, a mi ćemo se potruditi da naše navijače obradujemo i osmi put u nizu- naveo je Međedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija