• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

08:10

ZAHUKTALI PAZARCI DOČEKUJU CRVENO-BELE U DERBIJU KOLA! Lider Novi Pazar juri čudo i protiv šampiona!

Starsportphoto

Fudbal

ZAHUKTALI PAZARCI DOČEKUJU CRVENO-BELE U DERBIJU KOLA! Lider Novi Pazar juri čudo i protiv šampiona!

Podeli vest

Posle Evrope Zvezdu čeka derbi kola! Aktuelni šampion Srbije u nedelju (17.00, Arena 1 premijum) gostuje lideru na tabeli Superlige Srbije Novom Pazaru, koji je u fantastičnoj seriji od sedam pobeda zaredom

Biće to izuzetno težak duel za ekipu Miloša Milojevića, koja je pod imperativom pobede nakon dva uzastopna remija - protiv Partizana i TSC-a.

Domaćin je vezao sedam pobeda u domaćem šampionatu, a redom su padali Partizan, TSC, Radnički Niš, Napredak, Mladost iz Novog Sada, Spartak i Radnički Kragujevac. Pazarci nakon deset odigranih mečeva imaju 21 bod, jedan više od Crvene zvezde. Doduše, ekipa sa "Marakane" ima dva meča manje.

U Novi Pazar po tri boda

Mladi defanzivac Zvezde Strahinja Eraković poručuje da će se ekipa do nedelje oporaviti od poraza u Evropi od Monaka.

- Igrali smo dobro, ali već nas čekaju naredni izazovi. Okrećemo se utakmici u nedelju, koja je za nas jako važna. Idemo u Novi Pazar da osvojimo tri boda, što nam je jako bitno za nastavak sezone - ističe defanzivac crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

 



S druge strane, kapiten Pazaraca Stefan Lončar ne želi da preti šampionu, ali nada se pozitivnom rezultatu. Podseća da je Zvezda u blagom padu forme, što se videlo u prethodnim mečevima.

- Sjajan je osećaj kada si prvi na tabeli. Sada dajemo 100 odsto sebe, a da imamo navijače protiv Zvezde, dali bismo 400 ili 500 odsto. Daćemo sve od sebe da izborimo povoljan rezultat, ali znamo da nam stiže šampion sa sjajnim individualcima. Možda su oni u blagom padu forme, pa ćemo se potruditi da to iskoristimo - poručuje Stefan Lončar.

SUPERLIGA 

11.kolo

Subota

Napredak – Radnički 1923 1:0 (1:0)
Kerkez 33

TSC – Kolubara 3:1 (1:0)
Mičevski 23, 64, 71 – Kadrić 88

Nedelja

17.00 Mladost Novi Sad - Spartak Subotica

17.00 Novi Pazar - Crvena zvezda 

19.00 Čukarički - Vojvodina

19.30 Partizan - Mladost Lučani 

Ponedeljak

16.00 Javor - Radnik Surdulica 

18.00 Voždovac- Radnički Niš 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija