• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2022

15:44

LALATOVIĆ SKROMAN PRED VOŽDOVAC: Pozitivan rezultat bio bi da ostanemo neporaženi!

printscreen

Fudbal

LALATOVIĆ SKROMAN PRED VOŽDOVAC: Pozitivan rezultat bio bi da ostanemo neporaženi!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da bi za niški klub bilo dobro da ostane neporažen u meču 11. kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca

Lalatović će sa klupe predvoditi niški tim prvi put posle proleća 2019. godine. Voždovac je šesti sa 17 bodova, dok je niški tim na 14. mestu sa devet bodova.

- Gledao sam utakmicu Voždovca protiv Vojvodine, analizirali smo i te prethodne, koje su dobili. Prijatno su me iznenadili. Imaju dosta mladih igrača, brzi su gore i po bokovima, njihovi igrači koji se ubacuju iz drugog plana mogu da naprave problem. Dobro se i organizovano brane. U svakom slučaju, sve pohvale njihovom treneru, koji je to odlično posložio, u svakom trenutnu se zna ko šta radi na terenu - rekao je.

On je naglasio da je Voždovac njegov prvi superligaški klub u trenerskoj karijeri, dodavši da ih veoma poštuje.

Foto: Starsportphoto©

 


- Ali, mislim da nas ne mogu ničim iznenaditi. Igra se na podlozi na kojoj inače ne treniramo, što je još jedna njihova prednost. Kada se sve sabere i oduzme, smatram da bi za nas pozitivan rezultat bio da ostanemo neporaženi. U ovom mini ciklusu od dve utakmice do reprezentativne paiuze, ja bih bio zadovoljan sa učinkom od četiri do šest bodova -  rekao je Lalatović, prenosi zvanični sajt Radničkog.

Lalatović je rekao da su igrači Radničkog odlično trenirali u prethodnih šest dana.

- Prijatno sam iznenađen njihovim kvalitetom. Malo su se žalili da su umorni, pokušali smo da ih osvežimo, većina treninga je bila taktičke prirode. Videćemo, ponavljam, u reprezentativnoj pauzi da li treba eventualno da podignemo fizičku spremu, imaćemo vremena za za jedno 20 odsto. Tada ćemo imati prostora za to. Puno smo i pričali, svesni su da je devet od mogućih 30 bodova premalo, da nam konkurenti za Evropu beže i više od 10 bodova. To je mnogo, ali ne i nedostižno. Moramo već od Voždovca i rezultatski da se konsolidujemo. Svaki igrač će dobiti jasne zadatke, jedan da ih ne sprovede u delo, nećemo uspeti da ne izgubimo na krovu -  dodao je trener Radničkog.

Utakmica između Voždovca i Radničkog biće odigran sutra od 18 sati u Beogradu.

 

SUPERLIGA 

11.kolo

Subota

Napredak – Radnički 1923 1:0 (1:0)
Kerkez 33

TSC – Kolubara 3:1 (1:0)
Mičevski 23, 64, 71 – Kadrić 88

Nedelja

17.00 Mladost Novi Sad - Spartak Subotica

17.00 Novi Pazar - Crvena zvezda 

19.00 Čukarički - Vojvodina

19.30 Partizan - Mladost Lučani 

Ponedeljak

16.00 Javor - Radnik Surdulica 

18.00 Voždovac- Radnički Niš 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20