• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.09.2022

21:14

TSC DEMOLIRAO LUČANCE! Lazetićevi izabranici se igrali!

Starsportphoto

Fudbal

TSC DEMOLIRAO LUČANCE! Lazetićevi izabranici se igrali!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras na gostovanju ekipu Mladosti iz Lučana sa 5:2, u utakmici 12. kola Super lige Srbije

Tim iz Bačke Topole je poveo golom Gorana Antonića u 13. minutu, a dva minuta kasnije rezultat povećava Saša Jovanović. Mladost je do kraja poluvremena smanjila preko Nikole Jojića u 43. minutu.

Foto: Starsportphoto

 



U drugom delu igre Ifet Djakovac prvi postiže gol za goste u 53. minutu, da bi u 56. minutu prekršaj u svom kaznenom prostoru napravio golman Mladosti Željko Samčović.

Sa "bele tačke" gol je postigao Djakovac, a domaći tim preko Djordja Gordića dolazi do drugog pogotka u 62. minutu. Konačan rezultat je postavio Petar Ratkov u 81. minutu.

TSC je na drugom mestu Super lige Srbije sa 23 boda, koliko ima i vodeća Crvena zvezda sa tri utakmice manje. Ekipa iz Lučana zauzima 13. mesto sa devet bodova.

U sledećem kolu TSC dočekuje Radnik, a Mladost gostuje Novom Pazaru.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17