• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

20:12

LUDILO U LONDONU! Osam golova i HET-TRIK Sona za 27 minuta! Agoniji Lestera NEMA KRAJA! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

LUDILO U LONDONU! Osam golova i HET-TRIK Sona za 27 minuta! Agoniji Lestera NEMA KRAJA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema savladali su u 8. kolu Premijer lige ekipu Lestera rezultatom 6:2 (2:2), a junak pobede bio je južnokorejski reprezentativac Son Heung-min

Čekao je šest mečeva, uz Harija Kejna, najbolji igrač Pevaca na prvenac u novoj sezoni za Totenhem, a onda je "eksplodirao".

Menadžer tima iz Londona Antonio Konte ostavio je Sona na klupi gotovo sat vremena, a onda ga uveo na teren, pa je junak pobede domaćih za samo 27 minuta postigao het-trik i obezbedio pobedu Sparsa.

Ludi meč viđen je na stadionu Totenhema! Lisice su došle do vođstva u 6. minutu iz penala, koji je iz drugog puta sigurno izveo Juri Tielmans.

Belgijancu je prvi pokušaj odbranio Ugo Ljoris, ali se ispostavilo da je neko ranije ušao u šesnaesterac, pa je jedanaesterac ponovljen, Tielmans iz drugog puta je šutirao nepogrešivo za 0:1.

Samo 120 sekundi kasnije, kapiten domaćih Hari Kejn iskoristio je sjajno dodavanje Kuluševskog i preciznim udarcem ekspresno doneo izjednačenje Pevcima - 1:1.

Preokret je usledio u režiji Erika Dajera, koji je u 21. minutu prihvatio dodavanje Perišića, a onda neodbranjivo smestio loptu iza leđa Denija Varda.

Lester je, ipak, na poluvreme otišao sa pozitivnih 2:2, pošto je Madison u samom finišu bio precizan, pa se krenulo ispočetka.

Samo što je krenulo drugo poluvreme, Rodrigo Betankur je u 48. minutu doneo novo vođstvo Pevcima - 3:2.

A onda je Konte odlučio da 11 minuta kasnije na teren pošalje Sona. I napravio je sjajan potez.

Korejac je za 27 minuta u igri postigao het-trik, a posebno je bio spektakularan njegov drugi, a Totenhemov peti pogodak, kada je iz punog trka u kontri majstorski savladao Varda, na asistenciju Kejna.

Totenhem je ovom pobedom izbio na drugo mesto sa 17 bodova, koliko ima i vodeći šampion Mančester Siti, dok je Lester ostao zakovan za poslednju poziciju sa samo jednim osvojenim bodom.

PREMIJER LIGA, 8. kolo:

Subota
Vulverhempton – Mančester siti 0:3 (0:2)
Griliš 1, Haland 16, Foden 69
Njukasl – Bornmut 1:1 (0:0)
Isak 66p – Biling 62
Totenhem – Lester 6:2 (2:2)
Kejn 8, Dajer 21, Bentankur 47, Hong Min Son 73, 84, 88 – Tilemans 6, Medison 41

Petak
Notingem Forest – Fulam 2:3 (1:0)
Avoniji 11, O'Brajen 77 – Tete 54, Palinja 57, Rid 60
Aston Vila – Sautempton 1:0 (1:0)
Ramzi 41

Nedelja
Brentford – Arsenal (13)
Everton – Vest Hem (15.15)

Odloženo:
Brajton – Kristal Palas
Junajted – Lids
Čelsi – Liverpul

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija