• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

15:21

PLJUŠTE OTKAZI U SUPERLIGI! Spartak ostao BEZ TRENERA nakon užasne serije!

Starsportphoto©

Fudbal

PLJUŠTE OTKAZI U SUPERLIGI! Spartak ostao BEZ TRENERA nakon užasne serije!

Podeli vest

Slavko Petrović i Spartak iz Subotice raskinuli su saradnju nakon četiri vezana poraza u Superligi Srbije

Nastavlja se "seča trenera" u Superligi Srbije. U ponedeljak je bez posla ostao Aleksandar Linta, a danas je Spartak iz Subotice raskinuo saradnju sa trenerom Slavkom Petrovićem. Iskusni stručnjak napušta sever Vojvodine nakon četiri uzastopna poraza. 

- Petrović je preuzeo ekipu u teškom momentu i uspeo da ostvari opstanak prošle sezone što nam je tada bio prioritet. Novo prvenstvo smo počeli dobro, ali na nekoliko utakmica sreća nam baš i nije bila naklonjena. Usledila je kriza koju smo pokušavali prevazići, ali se neke kockice nisu najbolje složile i usledio je sporazumni rastanak - rekao je predsednik Spartaka Nikola Simović. 

Foto: Starsportphoto

Osvrnuo se prvi čovek Golubova i na sve što je klub prošao sa trenerom Petrovićem, a potom se zahvalio iskusnom stručnjaku koji se sa Spartakom rastaje u prijateljskim odnosima. 

- Veoma smo bili zadovoljni radom šefa Petrovića. Pokazao je profesionalizam i posvećenost. Odličan je trener i izuzetan čovek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub. Rastajemo se u prijateljskim odnosima i želimo sve najbolje u daljoj karijer - podvukao je prvi čovek Spartaka. 

Iz kluba naglašavaju da će ime novog trenera biti poznato već u sredu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija