• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2022

20:30

CRNOGORCI IH PROZIVALI ZBOG BUREKA SA SIROM! Bosanci na FENOMENALAN NAČIN se REVANŠIRALI Đetićima! Balkan BRUJI o ovom gestu!

Printscreen You Tube

Fudbal

CRNOGORCI IH PROZIVALI ZBOG BUREKA SA SIROM! Bosanci na FENOMENALAN NAČIN se REVANŠIRALI Đetićima! Balkan BRUJI o ovom gestu!

Podeli vest

Fudbalske reprezentacije BiH i Crne Gore sastaju se u okviru Lige nacija B, a prvi meč ovih selekcija u Podgorici obeležile su prozivke sa tribina

Navijači Crne Gore su tada šaljivim tonom prozivali Bosance zbog "bureka sa sirom", večeras se isti rivali sastaju u Zenici, a slika koja dolazi iz BiH je obišla region.

Zbog navijačkih povika iz prve utakmice, ugostitelji nadomak Zenice dosetili su se genijalnog predloga.

- U jednom restoranu je već spremna gozba za preko 500 gostiju iz Crne Gore koji dolaze na meč. Vlasnik lokala je to obećao još posle prvog meča, a to je sproveo u delo, pa će pristalice naših južnih komšija uživati u čuvenoj sirnici, ali i jagnjetini, piletini i ćevapima. Veruje da neće moći ni da pojedu sve što im se nudi - prenosi Klix.ba.

Oglasio se i vlasnik jednog lokala:

- Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem. Eto šta je napravio - smeje se vlasnik ovog lokala.

Među gostima bio je i Dejan Tiganj iz Nikšića, koji je objasnio da je svratio samo da se zahvali vlasniku lokala na gostoprimstvu, ali da mu je na prvi ulazak u lokal zastala knedla u grlu.

- Volim Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je tako malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će nas spojiti - istakao je ovaj navijač.

Sličnog su utiska i drugi gosti iz Crne Gore, koji su se rado odazvali pozivu, ali ipak očekuju pobedu svog nacionalnog tima.

- Rado smo se odazvali pozivu, a mnogo bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Fudbal i sport treba da spajaju ljude - govore uglas pristalice Sokolova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija