• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

19:44

PLJUVAO VLAHOVIĆA, A SADA LEGENDA JUVEA PONOVO BLJUJE VATRU: Dotakli smo dno! MORA DA SE PLJUJE KRV PO TERENU!

REUTERS/Massimo Pinca

Fudbal

PLJUVAO VLAHOVIĆA, A SADA LEGENDA JUVEA PONOVO BLJUJE VATRU: Dotakli smo dno! MORA DA SE PLJUJE KRV PO TERENU!

Podeli vest

Juventus je u krizi, ambicije kluba se ne poklapaju sa stanjem na tabeli (osmo mesto) i sve su učestalije kritike javnosti, ali i bivšig igrača kluba iz Torina

Nedavno je Dušan Vlahović bio na tapetu Klaudija Markizija, sada je opet na red došao Masimilijano Alegri. Ne štedi ga njegov nekadašnji saborac.

- Dotakli smo dno. Igrali smo u Seriji B i posle nekoliko dobrih sezona u Seriji A u dve uzastopne smo završili na sedmom mestu-  rekao je Klaudio Markizio i dodao:

Foto: Reuters / Giorgio Perottino

Markizio je očajan zbog stanja u Juveu

Antonio Konte je doneo novu energiju  igračima Juventus!

Pitao nas je:

- Da li si ti to zaista? Da li ste vi to zaista?’ Ovo je Juventus, moramo da se vratimo i pljujemo krv po terenu. Moramo se vratiti tamo gde pripadamo.

- Počeli smo dobro, a onda kolaps u januaru. Neshvatljivo. Imali smo neku vrstu bola u stomaku, nismo mogli da postignemo rezultate koje smo želeli. Bilo je teško to razumeti, dobro smo trenirali, bili jedinstven tim… Onda je stigao Konte. Pronašao nam je žicu, dodirnuo dušu tima, posebno kod igrača koji su već osvajali trofeje.

Osvojio je Konte tri skudeta sa Juventusom i napustio klub, a Masimilijano Alegri ga je nasledio! Ponovo je Alegri tu, i ponovo je loše....

Foto: reuters

 

- Bojali smo se da ćemo se vratiti u prošlost! Imali smo užasan početak, nismo bili u dobroj poziciji, ali derbi Torina je sve promenio. Verujem da bi tako nešto moglo da se dogodi, taj detalj najbolje sumira Juventusov period! Ako je tim zaista jedinstven, ako je grupa dovoljnsto čvrsta, igrači i trener mogu pronaći ključ za okončanje krize u klubu. Čak i bez sjajnih nastupa. To je deo Juventusovog DNK, najbitnije je zajedništvo- zna Markizio šta je ključ za izlazak iz kriznog perioda, ali je primetna i sumnja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija