• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

12:09

Ukrcajte se na let za Katar uz pomoć najvećih kvota na svetu

mozzartsport

Fudbal

Ukrcajte se na let za Katar uz pomoć najvećih kvota na svetu

Podeli vest

Mozzart svakog dana vodi najboljeg kladioca na meč Svetskog prvenstva, Brazil – Srbija. Promo koeficijenti na Lacio, Fajenord i Fenerbahče

Puni se Mozzartov avion za Katar. Budi jedan od 122 srećnika koji će da dobije nagradu iz snova – let za Katar i uživo da posmatra meč Brazil – Srbija na Svetskom prvenstvu koje kreće narednog meseca.

U toku je nagradna igra Mozzarta, a na vama je da pogodite najveću dnevnu kvotu.

Put do dobitka je lakši uz najveće kvote na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na planeti. U prvom planu su mečevi Lige Evrope i Lige konferencije. Nudimo najveće koeficijente na pobede Lacija u Gracu protiv Šturma, Fajenorda u Herningu protiv Midtjilanda i kec na Fenerbahče koji u Istanbulu dočekuje kiparski AEK iz Larnake.

ŠTURM – LACIO (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,85

Drama u najavi u Grupi F Lige Evrope, sva četiri tima – Fajenord, Midtjiland, Lacio i Šturm imaju po tri boda. Svako zasad čuva prednost domaćeg terena. Lacijali igraju toplo-hladno. Mauricio Sari za ovo takmičenje uglavnom “meša karte”, čuva najbolje za duele u Seriji A. Na papiru su Rimljani favoriti u Gracu protiv Šturma. Oba tima su u dobroj formi. Domaćin je vezao tri pobede, od toga dve u austrijskog Bundesligi, dok su Sergej Mlinković Savić i drugovi ostvarili dva ubedljiva trijumfa na Apeninina, sa po 4:0 protiv Specije i Kremonezea. Srpski reprezentativac bi mogao šansu da čeka sa klupe za rezerve, dok će u vatru Luis Alberto.

MIDTJILAND – FAJENORD (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,35

Ekipa iz Roterdama je razbila Šturm sa 6:0 pre tri nedelje, a sada gostuje na severu Evrope, Midtjilandu koji je sakupio četiri boda u prethodna dva kola u Superligi Danske. Fajenord je u padu forme, ima samo bod u poslednja dva meča u Erediviziji. Holandski velikan igra otvoreno, na gol više. Protiv Lacija je poražen sa 4:2, u derbiju u Ajndhovenu je takođe primio četiri pogotka. Domaćin igra na krilima velike pobede protiv Lacija sa 5:1 u drugom kolu. Kvalitet je na strani gostiju, ali Grupa F Lige Evrope je nepredvidiva.

FENERBAHČE – AEK LARNAKA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,45

Istanbulski velikan rano je ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa tim koji je letos preuzeo Portugalac Žorž Žezus želi da se iskupi u Ligi Evrope. Trenutno je lider Grupe B sa četiri boda koliko ima i Ren, dok je AEK iz Larnake na tri, a kijevski Dinamo nema bodova. Kada igra na svom terenu, Fener je uvek jači. Plavo-žuti već pet utakmica nisu poraženi u svim takmičenjima. Za vikend su odigrali bez golova u gradskom derbiju protiv Bešiktaša. AEK je pre 10 dana u poslednjem meču razbio Anortozis u šampionatu Kipra sa 4:0. Fener ima pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima na svom Ulker stadionu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija