• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

07:58

ŠVAJCARCI SE HVATAJU ZA GLAVU! Rival Srbije bi mogao da ostane bez prvog golmana!

ap photo

Fudbal

ŠVAJCARCI SE HVATAJU ZA GLAVU! Rival Srbije bi mogao da ostane bez prvog golmana!

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Švajcarske Jan Zomer zabrinuo je naciju pred Svetsko prvenstvo u Kataru koje počinje za pet nedelja

Jan Zomer se povredio na meču nemačkog Kupa. On je sa Borusijom iz Menhengladbaha gostovao Darmštatu i slavio sa 2:1, ali je već u 4. minutu doživeo povredu članka.

Čuvar mreže "milionera"  je izvrnuo članak. Pokušao je da nastavi meč, ali je ipak u 13. minutu morao da traži izmenu.

Mediji u Švajcarskoj su zabrinuti zbog ove povrede jer je malo vremena ostalo do početka Svetskog prvenstva, mada navode da se Zomer u drugom poluvremenu pojavio na klupu Gladbaha bez pomoći štaka. Međutim, nije poznato koliko je povreda golmana izbiljna, kao ni koliko će morati da pauzira.

Foto: ap photo

 

Reprezentacija Švajcarske će na Mundijalu u Kataru igrati u grupi sa Brazilom, Srbijom i Kamerunom protiv kog i otvara takmičenje. Protiv Orlova igraće u 3. kolu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija