• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

14:00

SAMO U SRBIJI! Ovaj čovek je 23. put na klupi Novog Pazara!

Starsportphoto

Fudbal

SAMO U SRBIJI! Ovaj čovek je 23. put na klupi Novog Pazara!

Podeli vest

Trener Izet Ljajić će 23. put biti trener Novog Pazara, doduše samo na papiru

Trenutno je trener Novog Pazara Damir Čakar koji ne poseduje ni UEFA ni nacionalnu profesionalnu licencu. Ne može duže od dva meča da vodi tim.

Čakar će i u nastavku biti šef, ali će se u protokolima Ljajić zavoditi kao trener stručnog štaba. To će mu biti 23. put. 

- Poziv mog kluba i Damira Čakara nisam mogao da odbijem. I kad sam (početkom godine) odlazio iz Novog Pazara, klub nije otišao iz mene. Pazar se ne dobija, kao ni Čakar, s kojim se znam još iz igračkih dana. Imam 202 utakmice na klupi u našoj najjačoj ligi, od toga sam ona 20 mečeva bio prvi među trenerima. Osećam da fudbalu mogu još mnogo da pružim - rekao je Ljajić i dodao:

- Majko, Novi Pazar zove!

UEFA PRO licencu stekao je Izet Ljajić 2013. u Sarajevu. Ranije je trenirao još Ibar iz Rožaja, pazarsku Jošanicu, Bane iz Raške i Tutin, a bio je angažovan i u omladinskoj školi Novog Pazara, kao i u Fudbalskom savezu Srbije, gde je radio s mlađim selekcijama.

Čakar je  19. trener sa kojim sarađuje Ljajić u Novom Pazaru, a pre njega pomagao je Draganu Radojičiću, Kenanu Kolašincu, Nešku Milovanoviću, Zoranu Govedarici, Zoranu Mariću, Radmilu Ivančeviću, Mladenu Dodiću, Petru Kurćubiću, Miloradu Kosanoviću, Dragiju Kanatlarovskom, Zoranu Njegušu, Milanu Milanoviću, pokojnom Nebojši Vučićeviću, Slavenku Kuzeljeviću, Dragoljubu Bekvalcu, Ljubomiru Ristovskom, Nenadu Milovanoviću i Mihailu Ivanoviću u elitnom rangu srpskog takmičenja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija