• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

14:04

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI VLAHOVIĆA! Srbija je ovo čekala!

reuters

Fudbal

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI VLAHOVIĆA! Srbija je ovo čekala!

Podeli vest

Srbijo, možeš da odahneš! Dušan Vlahović, napadač Juventusa, biće spreman za derbi sa Interom

Trener Masimilijano Alegri je nagovestio pred meč Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, koji su Francuzi dobili sa 2:1, a sada je to i definitivno - Vlahović nije teže povređen.

Mediji na Apeninima potvrdili su da će Alegri za meč sa nero-azurima moći da računa na Dušana Vlahovića, Anhela di Mariju i Glejsona Bremera.

Vlahovića je mučila povreda primicača, delovalo je da je povreda ozbiljnija, tako su preneli i mediji u Italiji i zabrinuli navijače Srbiji tri nedelje pred početak Svetskog prvenstva u Kataru. Na sreću, nije bilo ništa ozbiljno. naš napadač se brzo oporavio.

Selektor Dragan Stojković može da odahne, Vlahović će biti spreman za Mundijal. Na 15 utakmica postigao je osam golova i nema sumnje da će imati silan motiv i u nedeljnom "Derbiju Italije".

Foto: reuters

 

 

Dušan se povredio prošlog utorka na utakmici protiv Benfike u Ligi šampiona. Kamere su ga snimile kako se u očajanju drži za glavu, a prve prognoze glasile su da je povredio primicač i da ga čeka pauza.

Sportski direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović za naš list poručuje da svi u Savezu, uključujući i selektora Dragana Stojkovića, očekuju da će Vlahović biti deo tima u Kataru.

Na vezi smo sa Vlahovićem, nadamo se da će biti spreman za Svetsko prvenstvo. Povredio je jedan deo na preponi koji je i ranije povređivao i operisao. Moguće je da mu se usled preopterećenosti stanje pogoršalo. Očekuje ga pauza oko nedelju-dve. Mi se ipak stvarno nadamo da će biti spreman za Katar - kaže Stojanović za Informer.

Bonus video

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija