• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

20:30

PRETNJE SMRĆU PRED MUNDIJAL! Son TEŠKO POVREĐEN propušta Svetsko prvenstvo!? (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

PRETNJE SMRĆU PRED MUNDIJAL! Son TEŠKO POVREĐEN propušta Svetsko prvenstvo!? (VIDEO)

Podeli vest

Napadač Totenhema Son Heung Min doživeo je tešku povredu u šestom kolu grupne faze Lige šampiona zbog koje će najverovatnije propustiti Mundijal u Kataru

Drama se nastavlja! Totenhem je uspeo da izbori plasman u nokaut fazu Lige šampiona pošto su na Velodromu savladali Marselj. Meč protiv francuskog velikana nije mogao da završi Son Heung Min koji je doživeo povredu nakon strahovitog sudara sa Šanselom Mbembom, a čini se da će zbog toga Koreanac propustiti Mundijal u Kataru! 

Son je "popio" lakat prilikom jednog vazdušnog duela posle kog je postao da leži. Lekari su brzo stigli, napadač Totenhema nije mogao da nastavi utakmicu, a nakon detaljnog pregleda ustanovljeno je da su popucale kosti lica oko levog oka. Odluka je da brzonogi ofanzivac mora na operaciju, a to znači da će najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo koje počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra! 

 

 

Zbog strahovitog starta Šansela Mbembe tenzije su porasle u Koreji. Navijači azijske reprezentacije prete defanzivcu Marselja, a navodno je štoper dobio na hiljade pretećih poruka. Evropski mediji bruje o pretnjama smrću, ali ima i onih koji nisu videli zlu nameru prilikom duela. 

Na 106 utakmica za Južnu Koreju Son je postigao 35 golova, prva je zvezda tima i nema sumnje da će Azijati biti žestoko oslabljeni u slučaju da napadač Totenhema ne bude u timu za Mundijal...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17