• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

14:24

MESI ŽELI BOGINJU! Peta i POSLEDNJA šansa za slavnog ARGENTINCA da postane prvak SVETA!

printscreen

Fudbal

MESI ŽELI BOGINJU! Peta i POSLEDNJA šansa za slavnog ARGENTINCA da postane prvak SVETA!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi predvodiće reprezentaciju Argentine na Mundijalu u Kataru

Nešto više od dve nedelje deli nas od početka Svetskog prvenstva u Kataru. Ekipe polako zbijaju redove i sve je spremno za najveću sportsku smotru ove godine! Favorita je mnogo pred Mundijal, ali je utisak da Argentina predvođena Lionelom Mesijem dolazi rešena da se domonge Boginje u petom pokušaju jednog od najboljih fudbalera svih vremena. 

Lionel Mesi će u Kataru odigrati verovatno svoje poslednje Svetsko prvenstvo. Šansu za "popravni" neće imati budući da na prethodna četiri nije uspevao da odvede svoju reprezentaciju do titule. Argentina spada u red prvih favorita, a od te uloge ne beži ni as Pari Sen Žermena. 

- Ne znam da li smo veliki favoriti ili ne, ali verujem da je Argentina uvek favorit zbog svoje istorije, ali i zbog načina kako smo došli ovde - rekao je nedavno Lionel Mesi. 

Foto: tanjug/ap

Mesi je pomogao toj južnoameričkoj zemlji da okonča 28-godišnje čekanje na titulu kada je Argentina osvojila Kup Amerike 2021. To je bila prva Mesijeva velika titula u nacionalnom timu. U kolekciji vrednih trofeja jedino što mu fali je čuvena Boginja kako bi stao rame uz rame sa najvećim ikonama u fudbalskoj istoriji. 

Fudbalska reprezentacija Argentine će svoj uvodni meč u Grupi C Svetskog prvenstva igrati protiv Saudijske Arabije 22. novembra. Četiri dana kasnije sastaće se sa Meksikom, dok će poslednji meč u grupi igrati 30. novemba protiv Poljske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija