• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

20:09

ISPISANA ISTORIJA NA ČIKA DAČI! Jelena posle BUKETA CVEĆA, pokazala ko je gazda(rica) na terenu! Odigran prvi meč gde je PRAVDU delila žena!

Printscreen You Tube/Superliga Srbije

Fudbal

ISPISANA ISTORIJA NA ČIKA DAČI! Jelena posle BUKETA CVEĆA, pokazala ko je gazda(rica) na terenu! Odigran prvi meč gde je PRAVDU delila žena!

Podeli vest

Ispisano novo poglavlje na superligaškim terenima, Leskovčanka bez greške odradila posao

Utakmica 18. kola Superlige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika iz Surdulice završena je pobedom Kragujevčana od 1:0, ali je meč ostao upamćen i po jednom, ali vrednom istorijskom momentu za najpopularniji sport, odnosno, za žene u njemu.

U srcu Šumadije, pravdu je delila upravo osoba nežnijeg pola, dama iz Leskovca Jelena Cvetković, čije će ime podebljanim slovima biti upisano i pohranjeno u arhivama ovdašnjeg fudbala, jer je postala prva žena koja je sudila u elitnom rangu.

Ona je dugo čekala na debi u najjačem takmičenju. Godinama je sudila utakmice nižih rangova, dokazivala se, radila na sebi, a kvalitet joj je doneo i napredak na listi, do elitnog ranga gde je, do danas, bila mahač, a od meča u Kragujevcu računaće "novo vreme".

Jeleni je pre utakmice uručeno cveće, domaćinski i kavaljerski od strane Kragujevčana, a već u prvoj utakmici Leskovčanka je pokazala zbog čega je tu gde jeste. Imala je dve sporne situacije u prvom poluvremenu koje je rešila na pravi način, ispravno i precizno.

Foto: Printscreen You Tube/Superliga Srbije

Jelena Cvetković je postala prva žena koja je sudila superligašku utakmicu

Posle sugestije iz VAR sobe, Jelena je pregledala situaciju kojom se nagoveštavao penal za domaćina, ali ga na kraju nije dosudila, da bi nešto kasnije strogo opomenula igrača Kragujevčana zbog očite simulacije u pokušaju da iznudi penal.

Sjajno obavljen posao za početak superligaške karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17