• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

09:00

KLADIONICA MU DOŠLA GLAVE? Napadaču Engleske preti zabrana odlaska na Mundijal u Kataru!

Retuers

Fudbal

KLADIONICA MU DOŠLA GLAVE? Napadaču Engleske preti zabrana odlaska na Mundijal u Kataru!

Podeli vest

Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu protiv Ajvana Tonija, pošto je dobio dojavu da se fudbaler kladio na fudbalske utakmice

Ukoliko se ispostavi da je informcija tačna i sa se Toni kladio, on najverovatnije zbog toga neće biti deo reprezentacije Engleske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Toniju preti suspenzija

Napadač Brentforda još nije debitovao za reprezentaciju Engleske, ali je bio pozivan tokom Lige nacija. Međutim, karijeru u nacionalnom timu mogao bi da okonča pre nego što je čestito i počeo. Sve se navodno dogodilo pre njegovog dolaska u sadašnji klub Brentford u kome je od 2020. godine.

- Ajvan je svestan da ova istraga postoji. Zabrinut je zbog toga, ali ne želi da popusti, tvrdi da ništa nije skrivio. Fudbalski savez Engleske reaguje na sve prijave koje dobije, ovo su vrlo delikatne stvari pošto se radi o kandidatu za tim na Svetskom prvenstvu -  rekao je izvor istrage za britanski "The Sun".

Foto: reuters

Ajvan Toni (desno)

Napominje se da Toni nije pokušavao da namesti utakmicu. Prema pravilima Fudbalskog saveza Engleske - nikome od profesionalnih igrača nije dozvoljeno da se kladi na ishod mečeva.

Toni je ove sezone  postigao osam golova za Brentford u Premijer ligi, pa su mnogi očekivali da bude prva rezerva Hariju Kejnu u Kataru, posebno jer je Ejbraham u očajnoj formi u Romi, samo ri gola na 17 mečeva.

Foto: reuters

 

Englezi su već pred odlazak na Svetsko prvenstvo ostali bez standardnih prvotimaca Čelsija i reprezentativaca - Bena Čilvela i Risa Džejmsa.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17