• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

08:58

ŽESTOK UDARAC ZA BRAZILCE! U Katar idu bez fudbalera koji je Srbiji zagorčao život u Rusiji?

reuters

Fudbal

ŽESTOK UDARAC ZA BRAZILCE! U Katar idu bez fudbalera koji je Srbiji zagorčao život u Rusiji?

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Brazil Tite najverovatnije na Svetskom prvenstvu u Kataru neće moći da računa na Filipea Kutinja

Tite bi uskoro trebalo da objavi konačan spisak fudbalera na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo. Svetski mediji prenose da Kutinjo neće biti spreman za Mundijal zbog povrede koju je zaradio u dresu Aston vile, iako je uprkos lošijoj formi trebalo da bude državnog tima u Kataru.

Kutinjo je povredu kvadricepsa zaradio na treningu engelskog kluba i očekuje ga pauza od čak deset nedelja. Jasno je da će tek od 2023. ponovo na teren.

Foto: APphoto

Nejmar i Kutinjo


Unai Emeri nije računao na Kutinja za meč protiv Mančester junajteda (3:1), neće ga biti ni idućeg vikenda protiv Brajtona, da bi trener Vile zvučao veoma pesimistično kada su ga novinari upitali da li će biti spreman za Mundijal koji počinje za dve nedelje. Nije želeo da bude taj koji će saopštiti loše vesti javnosti, nego je Kutinjo u međuvremenu već pozvao Titea i obavestio ga da na njega neće moći da računa u Kataru.

Kutinjio je bio standardni reprezentativac Brazila tokom prethodnog Svetskog prvenstva. Zadavao je  je ozbiljne muke našim reprezentativcima u Rusiji, a na meču protiv Orlova upisao asistenciju, a Brazil je slavio rezultatom 2:0. Ali, malo je verovatno da će igrati protiv Srbije 24. novembra u Kataru.

Foto: reuters

 

Brazil igra u grupi "H" protiv Srbije, Kameruna i Švajcarske i jedan je od favorita na Svetskom prvenstvu, ali superkompjuter kaže ne i prvi favorit. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće u grupi protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija