• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

21:19

OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je TSC OŠTEĆEN protiv Partizana za PENAL!

Starsportphoto

Fudbal

OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je TSC OŠTEĆEN protiv Partizana za PENAL!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su TSC u 18. kolu Superlige Srbije, a meč je obeležio sporan detalj u šesnaestercu crno-belih

Najveću pažnju izazvao je detalj iz prvog poluvremena, kada je Ljubomir Fejsa nagazio igrača TSC-a Ratkova po kopački.

Iako superligaš iz Bačke Topole nije imao primedbe na suđenje, tokom dana se oglasila Crvena zvezda saopštenjem u kome je navela da su domaćini oštećeni

Za sudijskog eksperta Zdravka Jokića nije bilo dileme. Bivši internacionalni arbitar je gostujući na TV Arena sport naglasio da je u Bačkoj Topoli veliki propust napravio najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, koji je bio u ulozi VAR arbitra, i da je posle duela Ratkova i Fejse morao da pozove glavnog arbitra Živkovića.

- Dakle, ovde vidimo jedan start koji nije bezobziran, ali jeste nepažljiv. Igrač u belom dresu (Fejsa prim. aut) kasni da preseče centaršut, kasni i potom gazi rivala (Ratkov prim. aut). Dakle, ovo je prekrašaj i penal, a pošto nema bezobzirnosti nije potreban žuti karton. Preporuke UEFA su u ovakvim situacijama prilično jasne - rekao je Zdarvko Jokić, prilikom gostovanja na TV Arena sport.

Foto: Starsportphoto

Zdravko Jokić smatra da je TSC oštećen protiv Partizana

Istovremeno je stao u odbranu glavnog arbitra Živkovića, naglasivši da rekaciju morao da istakne Srđan Jovanović iz VAR sobe.

- Glavni arbitar je gledao završni pas napadača. Dakle, možda nije mogao da vidi tu situaciju. VAR soba je ovde morala da interveniše, odnosno Srđan Jovanović je morao da pozove Živkovića. I da mu da mogućnost da sam proceni da li je to penal, da li ima intenziteta u tom startu. Pazite, iz te akcije je Partizan mogao da dođe do gola, i šta bi se onda desilo. Čudi me još jedna stvar. Zašto je Srđan Jovanović kao naš najbolji sudija već dva kola u VAR sobi - istakao je Jokić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Zašto se TSC nije žalio nego Zvezda ??? Dokle će se udovoljavati Terziću i Zvezdi koji uništavaju Srpski fudbal i sve ostale klubove koji ne misle isto kao i mafijaš Terzić !!!! Kraj Terzićevog uništavanja Srpskog fudbala će biti da ostali klubovi počnu da se gase i ostaće samo Zvezda i niko drugi !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija