• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

10:05

MURINJO BLJUJE VATRU! Portugalac oterao igrača iz Rome zbog izdaje?

reuters

Fudbal

MURINJO BLJUJE VATRU! Portugalac oterao igrača iz Rome zbog izdaje?

Podeli vest

Fudbaleri Rome su u 14. kolu Serije A remizirali su sa Sasuolom (1:1), a Žoze Murinjio je bio besan na jednog igrača

Portuglaski trener razočaran je ponašanjem jednog fudbalera posle remija. Murinjo je teško podneo novi kiks, Roma ima samo četiri osvojena boda na poslednja četiri prvenstvena meča, pa je razvezao jezik. 

Iako portugalski menadžer nije reka o kojem fudbaleru se radi, mediji u Italiji sigurni su da je reč o Riku Karsdorpu (27).

- Žao mi je što je odnos tima prema igri pokvario jedan fudbaler neprofesionalnim ponašanjem - kazao je Murinjio i nastavio:

- Niste me videli da ovako nešto kažem o Rožeu Ibanjezu posle Lacija, greške su sastavni deo igre i njegov pristup nikada nije bio problem. Razočaran sam zbog neprofesionalnog stava koji nije fer prema saigračima. Na terenu sam imao 16 igrača i dopao mi se stav koji je imalo njih 15. Ovom poslednjem sam rekao da on uvek ima takav stav, nije to od danas. Sad treba da zatvorimo polusezonu sa osvojena tri boda, a on u januaru mora da nađe drugi klub - jasna je bio Portugalac. 

Desni bek "vučice" Rik Karsdorp stigao je 2017. godine za 16 miliona evra iz Fejnorda u kojem je kasnije odradio jednu sezonu na pozajmici. Ušao je u igri umesto Zekija Čelika u 65. minutu.  Izgubio je nekoliko poseda, bio neprecizan u ubacivanjima i loše odigrao obranu kod gola za izjednačenje, pa ne čudi što je Murinjo ljut.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija