• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

12:00

MUKE NEMAČKE SE NASTAVLJAJU! OBJAVILI SPISAK ZA KATAR, nema svetskog šampiona iz Brazila, ali tu su DVA DEBITANTA!

Reuters

Fudbal

MUKE NEMAČKE SE NASTAVLJAJU! OBJAVILI SPISAK ZA KATAR, nema svetskog šampiona iz Brazila, ali tu su DVA DEBITANTA!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Hansi Flik saopštio je imena od 26 reprezentativaca koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Kataru, a na njemu su se našla i dva debitanta, a nema Tonija Krosa

Radi se o mladoj zvezdi Borusije Dortmund Jusufi Mukoku i Niklasu Fulkrugu iz Verdera (Bremen).

Iznenađenje prestavlja izostanak Robina Gosensa iz Intera i Matsa Humelsa, defanzivca Milionera, dok su zbog povreda izostali iskusni Toni Kros i napadač Timo Verner.

Iskusni vezista Borusije iz Dortmunda neće moći da igra na Mundijalu, objavila je televizija „Skaj“, iako se selektor Flik do skoro nadao da će zvezda Dortmunda biti spremna do početka Šampionata sveta u Dohi.

Na spisku od 26 reprezentativaca Nemačke, koje Flik vodi u Katar su: 

Golmani: Manuel Nojer, Mark-Andre ter Štegen, Kevin Trap

Odbrana: Armel Bela Kočap, Matijas Ginter, Kristijan Gunster, Tilo Kerer, Lukas Klosterman, David Raum, Antonio Rudiger, Niko Šloterbek, Niklas Zile

Vezni red: Džošua Kimih, Niklas Fulkrug, Jonas Hofman, Julijan Brant, Karim Adejemi, Leon Gorecka, Mario Gece, Ilkaj Gundogan

Napad: Serž Gnabri, Tomas Miler, Kai Haverc, Džamal Musijala, Jusufa Mukoko, Liroj Sane

 

Nemačka je u grupi E na Mundijalu, zajedno sa selekcijama Španije, Kostarike i Japana, a prvi meč će Panceri odigrati protiv Japana 23. novembra od 14 časova.

Rojs je trebalo da preuzme važnu ulogu u reprezentaciji Nemačke, koja odavno kuburi sa povredama i otkazima igrača.

Osim nekadašnjeg svetskog prvaka, pre osam godina u Brazilu sa Pancerima, selektoru Hansiju su do sada otkazali Toni Kros iz madridskog Reala i napadač Lajpciga Timo Verner, dok je kapiten Bajerna golman Manuel Nojer dugo odsustvovao zbog povrede, ali je uskočio na spisak putnika za Mundijal.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija