• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

13:10

JURILI BI BOGINJU U KATARU! Španski tim koji ne ide na MUNDIJAL izgleda ZASTRAŠUJUĆE!

Reuters

Fudbal

JURILI BI BOGINJU U KATARU! Španski tim koji ne ide na MUNDIJAL izgleda ZASTRAŠUJUĆE!

Podeli vest

Selektor Furije Luis Enrike objavio spisak fudbalera za Mundijal, a španski mediji sastavili su tim od igrača koji neće učestvovati na Svetskom prvenstvu

Iz dana u dan sve više selektora objavljuje spisak igrača koje će voditi na Mundijal, a to je juče uradio i Luis Enrike. Strateg Španije saopštio je imena 26 fudbalera koji će predstavljati Furiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a na njemu nema nekih od najvećih planetarnih zvezda. 

Odlučio je Enrike da nastavi sa praksom podmlađivanja reprezentacije pa su se tako na spisku našli David Raja, Ugo Giljamom, Jeremi Pino, Niko Vilijams, ali i Sezar Aspilikueta te Đordi Alba koji igraju slabo u dresu Čelsija, odnosno Barselone. 

Zbog svega toga, španski mediji odlučili su da sastave tim od igrača koji neće putovati na Mundijal. Jasno je da je povod bila odluka Luisa Enrikea da u tim ne uvrsti Serhija Ramosa iz Pari Sen Žermena, te Tijaga Alkantaru iz Liverpula zbog čega je naišao na brojne osude širom sveta. 

Foto: Tanjug/AP

Novinari španskog lista "Marka" odlučili su se za 11 najboljih koji neće ići na Mundijal, a jasno je da bi u većini reprezentacija oni pronašli svoje mesto u Kataru. Mnogi stručnjaci smatraju da bi ovaj sastav mogao da se bori i za Boginju na Svetskom prvenstvu.

Kepa (Čelsi) - Beljerin (Barselona), Ramos (PSŽ), Martinez (Bilbao), Kukurelja (Čelsi) - Tijago (Liverpul), Merino (Sosijedad), Ruiz (PSŽ), Kanales (Betis) - Aspas (Selta) i Moreno (Viljareal).

Podsetimo, Španija za pet dana igra prijateljsku utakmicu protiv Jordana, a zatim joj sledi grupna faza Svetskog prvenstva gde se sastaju sa Kostarikom, Nemačkom i Japanom. "Sport ilustrejd" ih smatra trećim favoritom u Kataru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Sve je više nejasnoća oko nestanka Danke Ilić! Fokus istrage je na majci!
Live TV

Sve je više nejasnoća oko nestanka Danke Ilić! Fokus istrage je na majci!

U slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, sve okolnosti koje su dovele do ovog nestanka bude sumnju, kao i izjave bliskih ljudi devojčice koje su kontradiktorne. O ovom događaju koji je podigao Srbiju na noge u "Info jutru" govorila je Ivana Stašević Karličić, psihijatar i dr Radoslav Radosavljević, sudski veštak.

30.03.2024

08:52

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija