• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

21:01

LAZETIĆ POBEDIO, PA SPUSTIO LALATOVIĆA: Ne želim da budem deo RIJALITIJA!

printscreen

Fudbal

LAZETIĆ POBEDIO, PA SPUSTIO LALATOVIĆA: Ne želim da budem deo RIJALITIJA!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras na svom terenu u Bačkoj Topoli Radnički iz Niša sa 2:0, u utakmici 19. kola Super lige Srbije, poslednjem u jesenjem delu prvenstva.

TSC je poveo u prvom minutu golom koji je postigao Ifet Đakovac, a pobedu je obezbedio Miloš Cvetković pogotkom u 67. minutu.

- Utakmica je krenula onako kako smo i počeli poslednje dve, odmah gol na početku. To je možda i oslobodilo Radnički iz Niša jer su počeli da igraju sigurnije, mi nismo bili defanzivno kako inače budemo, lakše su nas spuštali. Imali smo vrhunsku šansu preko Vukića da prelomimo utakmicu. Bilo je teško kako je i uvek protiv Radničkog, veliki pritisak. Prvo poluvreme smo išli napred previše igrača u istoj liniji, nismo imali obezbeđen povratni pas, tu su nas kontrirali da kažem, mada su pozadi igrači bili dobri na lopti. Na poluvremenu smo se reorganizovali i drugi deo super sa naše strane. Imao je Radnički šansu iz naše greške, a Cvetković se iskupio za tu grešku i postigao prvi gol za TSC - navodi trener Žarko Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 

Čestitao je svojim igračima šef struke Lazetić.

- Polusezona kakvu nismo mogli da zamislimo. Ukupno sa kupom 21 utakmica, 13 pobeda, šest nerešenih samo dva poraza. Nisam siguran da ćemo moći to da ponovimo. Mislim da je to učinak za respekt. Prošle godine smo na polusezoni imali 26 bodova, sada imamo 39, prošle godine pred plejof 41 sada smo već na 39 sa manje utakmica. Skidam kapu igračima, manje više na današnjoj pobedi, više na svemu do sada. Mogli su i da izgube danas, što se tiče svega do sada, ponašanja, treninga, mislim da je to rariret i skidam im kapu.Čestitam celom klubu i mislim da smo na dobrom putu da ispunimo cilj ove sezone, da izađemo u Evropu. Sada je bitno da se igrači dobro odmore, i da probamo da se pojačamo i unapredimo igru. Dobra je početna pozicija, imamo prednost ali ne smemo da se uspavamo. Da je sad kraj prvenstva bili bismo presrećni. Idemo na odmor zadovoljni ali spremni smo na to da će drugi deo sezone biti teži -ističe Lazetić.

Na pitanje zašto su na konferenciju za štampu nakon utakmice Nenad Lalatović i on došli odvojeno, Lazetić kaže:

- Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija- komentar je trenera TSC-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17