• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

17:20

OTKAZ DEJANU STANKOVIĆU? Oglasio se PREDSEDNIK SAMPDORIJE, evo šta čeka Srbina u Đenovi!

printscreen Twitter

Fudbal

OTKAZ DEJANU STANKOVIĆU? Oglasio se PREDSEDNIK SAMPDORIJE, evo šta čeka Srbina u Đenovi!

Podeli vest

Predsednik Sampdorije Marko Lana ne namerava da raskine ugovor sa srpskim trenerom Dejanom Stankovićem.

Tim iz Đenove je za vikend izgubio od Lećea (0:2), a taj meč Stanković je posmatrao sa tribina, pošto je prošle sedmice isključen na meču sa Torinom.

- Glasine o njegovom odlasku kruže, sve je laž. Imamo najveće moguće poverenje u njega. Ima neograničeno poverenje. Biće trener Sampdorije do poslednjeg kola, kakav god rezultat da bude - rekao je Lana.

Foto: Tanjug/AP

Sampdorija je trenutno tek pretposlednja sa samo šest bodova u 15 kola.

- Ako bi mislio da nije pravi čovek za klub, otišao bi ne tražeći ni evro. Za Stankovića je dolazak bio kocka. Bio je slobodan, imao je ponude drugih klubova, sa mnogo manje problema od nas. On nas je izabrao. Mislim da ako mu budem pružili podršku, možemo da ostvari dobar rezultat - izjavio je Lana.

Sampdorija sezonu nastavlja 4. januara gostovanjem Sasuolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija