• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

09:09

SNEŽANA BORJAN OTKRILA KAKO IZGLEDAJU VRATA MILANOVE SOBE! Supruga oduševljena (FOTO)

printscreen

Fudbal

SNEŽANA BORJAN OTKRILA KAKO IZGLEDAJU VRATA MILANOVE SOBE! Supruga oduševljena (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna plavuša Snežana Borjan je na Svetsko prvenstvo povela i sina Filipa, pa su spremni da zajedno bodre kapitena Zvezde i reprezentacije Kanade. Jedan detalj je posebno oduševio ženu Milana Borjana

Kanada je u grupi sa Belgijom, Marokom i Hrvatskom, ali Snežana je nedavno za Informer otkrila da je obezbedila i ulaznice za utakmice Srbije, koja će odmeriti snage sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Sada, kada je ostalo samo četiri dana do početka planetrne smotre, Snežana je želela da dočara pratiocima koliko je sve savršeno na Bliskom istoku.

Foto: printscreen

 

Nije krila oduševljenje Snežana kada je ugledala ogromnu sliku supruga na vratima hotelske sobe!

Nema sumnje da je vođeno računa o svakom detalju i da će igrači imati sav potreban komoditet i uslove u Kataru. 

Snežana priželjkuje svom suprugu najbolji rezultat, ali smatra da će Srbija postići bolje rezultate od Kanade. Godinama je radila u fudbalu, prati taj sport i smatra da će selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ostvariti veliki uspeh sa svojim timom.

- Srećna sam što Kanada i Srbija nisu u istoj grupi, volela bih da obe ekipe odu što dalje. Da mi se muž ne uvredi, verujem da će Srbija dalje da dogura. Hajde da ne budem previše subjektivna i optimistična, neka bude da će stići do četvrtfinala. Selektor Stojković fantastično radi posao. Postigao je ono što mnogi ne bi uspeli ni sa mnogo kvalitetnijim selekcijama. Uspeo je da stvori kod igrača zajedništvo, drugarstvo i osećaj pripadnosti reprezentaciji, a kvalitet su imali i ranije - ističe supruga golmana crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija