• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

10:25

SRBIJA JE SVE REKLA! Evo šta navijači očekuju od Orlova na Svetskom prvenstvu!

printscreen

Fudbal

SRBIJA JE SVE REKLA! Evo šta navijači očekuju od Orlova na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Orlovi" su u utorak odleteli u Manamu, gde će 18. novembra odigrati prijateljski meč sa Bahreinom (16.30), a dan kasnije otići će u Dohu, gde će u grupi G odmeriti snage sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom

Prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

Navijači su optimisti, veruju da puleni selektora Dragana Stojkovića  mogu do četvrtfinala Mundijala. U anketi na našem portalu njih 29,55 glasalo je da će se Orlovi plasirati među osam najboljih selekcija u Kataru, dok 20,45 veruje da ćemo proći grupnu fazu takmičenja.

Čak 12,50 odsto veruje da Srbija može do titule, 6,82 odsto nas vidi u finalu, ali nisi svi optimisti, jer 14,77 odsto fanova naše reprezentacije smatra da će se fudbaleri vratiti kući već posle grupne faze. 

Foto: informer

 

Selektor je pred odlazak fudbalera u Katar imao samo jednu poruku za fudbalere:

- Igrači ne moraju ništa, a mogu mnogo! Pa neka probaju ovo drugo. Ne postoji nikakav pritisak sa moje strane. Verovali su ljudi, ali ne u tolikoj meri da možemo da srušimo Portugaliju, pa uspeli smo u tome. Morate da verujete. Imamo prelepu šansu, jer ovi igrači nemaju pritisak, već potpunu slobodu da pokažu talenat koji imaju. Kad će ako ne sada - rekao je Piksi na konferenciji za medije na početku mundijalskih priprema.

Foto: fss.rs

 

Srbija je svesna svojih kvaliteta i mogućnosti, ali iz skromnosti.

- Ne volim nepotrebnu gordost, volim potrebnu skromnost, tako živim, tako se bavim poslom. Rezultati će doći ili neće, a moratre da ih zaslužite, niko vam ih neće pokloniti. Ovo je šansa da skromno odemo u Katar, kao u Portugaliju, bez ikakve pompe, bez herojskih pesama. Tako želim i ovog puta, a nema sumnje da ćemo što se tiče motivacije, šanse koja nam se pruža, da pokažemo naš talenat najbolje što možemo, uz korekcije u taktičkim stvarima, pratnju ideja na terenu... Do sada je sve funkcionisalo kako smo želeli, da u tom ritmu nastavimo, da pokazujemo da Srbija zna da igra fudbal bez obzira na protivnika - jasan je selektor.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija