• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

16:15 >> 16:17

VLAHOVIĆ SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO! Piksi otkrio SJAJNE vesti, a potom ZABRINUO navijače!

Reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO! Piksi otkrio SJAJNE vesti, a potom ZABRINUO navijače!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 16:30 igra poslednji pripremni meč pred početak Svetskog prvenstva, a rival u Manami biće reprezentacija Bahreina

Privodi reprezentacija Srbije kraju i poslednje pripreme pred početak Mundijala, a selektor Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici će u petak imati generalnu probu uoči starta Svetskog prvenstva. 

Novinarima se danas obratio selektor Srbije koji je istakao da je Dušan Vlahović uspeo da se oporavi od povrede i da će biti spreman za prvi duel sa Brazilcima. 

- Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest - rekao je Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije pred sutrašnji duel sa Bahreinom. 

Ipak, selektor Orlova odmah je otkrio i loše vesti. Srbija sutra neće računati na trojicu standardnih prvotimaca. 

- Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu - objasnio je selektor Srbije. 

Nema sumnje da je Dragan Stojković Piksi smislio plan kako će Srbija izaći na kraj sa Brazilom, ali problem predstavlja veliki broj pobeda unutar naše reprezentacije. 

- Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali  sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo - ističe Piksi. 

Foto: Starsportphoto

Utakmica protiv Bahreina neće imati rezultatskog značaja, a selektor Srbije se nada da će svi akteri meča imati na umu da se radi o prijateljskom susretu. 

- Znamo da je selekcija Bahreina sastavljena od igrača iz domaće lige. Poštujemo kvalitet tih igrača. Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije... Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim - objasnio je Stojković, a potom izneo svoja očekivanja. 

- Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bde na Svetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvek igramo isto i nema razloga da bilo šta menjamo - podvukao je selektor Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija