• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

13:36 >> 13:52

PIKSI PRED PUT U DOHU ODGOVORIO NOVAKU! Pričao i o Mitroviću,  Vlahoviću kao kapitenu, Tadiću... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

PIKSI PRED PUT U DOHU ODGOVORIO NOVAKU! Pričao i o Mitroviću, Vlahoviću kao kapitenu, Tadiću... (VIDEO)

Podeli vest

U nedelju počinje dugo očekivano Svetsko prvenstvu u Kataru, a selektor Srbije Dragan Stojković govorio je o aktuelnim temama i izneo očekivanja pred put iz Maname u Dohu

Fudbaleri Srbije savladali su Bahrein sa 5:1 u poslednjoj proveri pred Mundijal. Reprezentacija Srbije od danas boravi u Kataru, gde je 24. novembra (20.00) očekuje prvi meč na Prvenstvu sveta protiv Brazila. Četiri dana kasnije rival Orlovima biće Kamerun (11,00), a 2. decembra na programu je meč sa Švajcarskom (20.00). U danu kada su Orlovi stigli u svoju bazu u Dohi, selektor Dragan Stojković govorio je za sajt Fudbalskog saveza Srbije…

 

Nije krio zadovoljstvo nakon sjajne pobede, ali nije ni dozvolio da nastane euforija. On se pred put još jednom obratio nacio i progovorio o temamma koje sve interesuju!

 

Pričao je Piksi o piruetama "desetke" Tadića, o prognozi Novaka Đokovića, Brazilcima o povredama, ali i o slici pored trofeja sa Novog Zelanda!

Dotakao se iskusni stručnjak i Dušana Vlahovića, a apostrofirao je da je reprezentacija sada složna porodica!

Tadićev broj govori o njemu

- Samim tim što nosi broj 10, to dovoljno govori o kakvom se igraču radi! I sinoć je pokazao raskošni talenat, prelep gol i nakon toga jedan fantastičan pogodak! On je igrač visoke fudbalske inteligencije i to što on može da uradi na terenu mene ne iznenađuje, to i očekujem od njega!

Vlahović sa kapitenskom trakom

- U planu je bilo da on uđe u drugom delu meča, nikako od početka sa obzirom na dugu pauzu koju je imao. Njegov ulazak je dodatno pojačao ofanzivu i to se odmah videlo koliko je on opasan za protivnički gol. Drago mi je da je dao pogodak jer mu to sigurno znači i to daje samopouzdanje! Sigruno se lepo osećao sa trakom, iako je bila teška! Nije lako nositi je i biti kapiten, jer je to dodatna odgovornost! Bitno je da se dobro kreće, da vidimo onog Vlahovića koji je zaista opasnost za protivnika

MITROVIĆ, VLAHOVIĆ I LUKIĆ ĆE BITI SPREMNI

 - Čini se sve da budu spremni svi, što se motivacije tiče i psihološke pripreme, nema problema. Danas su namerno izostali sa meča, nismo hteli rizik, kao i Veljković, koji je mogao da igra. Nepotrebno je bilo, i Radonjić je osetio nešto što ga je zabolelo u zadnjoj loži, nisam hteo rizik. Učinićemo sve da svi budu spremni. Koliko ćemo uspeti, videćemo.

PIKSI ODGOVORIO NOVAKU

- Moramo do finala, da ga ne razočaramo, je l' tako. Da ponovim... Moramo biti maksimalno spremni, ako je neko bolji od nas, naravno, kao sportmeni ćemo čestitati. Lako se nećemo predati, sigurno. O tome razmišljamo, da idemo iz meča u meč. Imamo tešku grupu, ali moramo verovati. Da možemo hoćemo da osvojimo dovoljan broj bodova za dalje, u nokaut fazu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija