• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2022

10:26

NESTVARNO! Engleski navijači u Kataru završili u šeikovoj palati dok su tražili pivo! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

NESTVARNO! Engleski navijači u Kataru završili u šeikovoj palati dok su tražili pivo! (VIDEO)

Podeli vest

Dvojica navijača Engleske koji su posetili Katar zbog Svetskog prvenstva, postali su viralni nakon što su otkrili da su završili u šeikovoj palati dok su bili u potrazi za pivom

Verovali ili ne, navijači Engleske razgovarali su sa Navafom i Abdul Azizom tokom njihovog „lova na pivo“. Engleski momci su ih pratili nazad do njihove kuće, a jedan od njih je tvrdio da je sin šeika.

Ispostavilo se da lokalni stanovnici nisu blefirali. Eglezi su završili su u palati gde su pronašli majmune, lavove i egzotične ptice. U razgovoru za "talkSPORT", navijač Engleske i Evertona Aleks je rekao:

- Samo smo se dobro zabavljali, zezali, dobro se orijentisali i postavili na mesto. Uživali smo.
 

 

 


Džon, koji je takođe bio deo grupe rekao je

- Sinoć smo sreli jednog od šeikovih sinova i on nas je odveo u palatu i pokazao nam je da je imao lavove i sve. Osećali smo se tako dobrodošli, nije moglo biti bolje od ovoga, rekao je Džon, a Aleks je dodao:

- Bili smo u potrazi za pivom i rekli su 'Sredićemo pivo', pa smo uskočili u zadnji deo njegovog auta, i završili u velikoj palati.

 

 

- Bili smo pozadi i on nam je pokazao majmune, svoje egzotične ptice, bilo je ludo - rekli su ushićeni Englezi!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija