• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2022

21:30

OVO MI JE POSLEDNJA ŠANSA! Mesi želI BOGINJU po svaku cenu!

printscreen

Fudbal

OVO MI JE POSLEDNJA ŠANSA! Mesi želI BOGINJU po svaku cenu!

Podeli vest

Kapiten Argentine i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi svestan je da mu je Mundijal u Kataru poslednja šansa da ispuni najveći životni san

Ostvario je Lionel Mesi brojne uspehe u svetu fudbala, stekao status božanstva, ali će u njegovoj karijeri ukoliko ne osvoji Mundijal ostati velika mrlja. Ne samo za navijače, već i za njega samog. 

Pred sam Mundijal dosta se pričalo o navodnoj povredi zgloba Mesija. Čak su osvanule i fotografije, a glasine su dodatno podgrejane činjenicom da je Mesi trenirao u posebnom režimu, ali je Argentinac otklonio sve dileme. 

- Osećam se dobro. Stigao sam ovde u odličnom momentu i mentalnom i fizičkom. Nemam nikakvih problema. Trenirao sam nešto drugačije jer sam dobio udarac, ali nije ništa strašno niti čudno, samo je u pitanju predostrožnost - rekao je Lionel Mesi. 

Argentinski reprezentativac dotakao se potom teme vezane za termin odigravanja ovogodišnjeg Mundijala u Kataru. 

- Drugačiji je momenat u sezoni, drugačije se fizički osećamo svi u odnosu na prethodna prvenstva. Imali smo kratko vreme da se pripremimo, ali znali smo da će biti ovako i mislim da je ekipa spreman. Uvek je prelepo igrati Svetsko prvenstvo, vidi se i po atmosferi koja se stvorila pred prvi meč - dodao je kapiten Argentine. 

Foto: reuters

Lionelu Mesiju od trofeja u karijeri fali samo Boginja, a po svoj prilici će mu Mundijal u Kataru biti poslednja prilika da postane prvak sveta sa svojom Argentinom. 

- Znam šta me čeka ovde, spremao sam se, fiziki sam dobro, ali isto tako nisam radio ništa specijalno kako bih se pripremio. Čuvam se i spremam kao što sam svih prethodnih godina tokom karijere. Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da ostvarim veliki san koji svi mi imamo - objasnio je Mesi, a potom dao savet svojim saigračima pred početak Svetskog prvenstva. 

- Teško im je sada reći, ali treba svi da se zabavljaju na terenu. NIkada se ne zna da li ćemo ponovo svi zajedno igrati na Svetskom prvenstvu. Uvek treba da se maksimalno iskoristi šansa i da svi na terenu uživaju. Cilj nam je da rastemo iz meča u meč, da nastavimo da igramo dobro. Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu. Za mnogo će ovo biti prvi meč na Svetskim prvenstvima u njihovim karijerama, ali mislim da čim prođe nekoliko minuta na terenu, pronaćićemo željenu igru - podvukao je MEsi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija