• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2022

16:25

ISTORIJSKI TRIJUMF! Japan po prvi put na ovakav način stigao do pobede!

printscreen

Fudbal

ISTORIJSKI TRIJUMF! Japan po prvi put na ovakav način stigao do pobede!

Podeli vest

Fudbaleri Japana napravili su veliki senzaciju pobedom nad selekcijom Nemačke rezultatom 2:1

Prvi meč u grupi E doneo je velikom iznenađenje. Nemačka je bila veliki favorit na ovom meču, ipak desilo se nešto potpuno suprotno.

Poveli su "panceri" potom su postigli još jedan gol, ipak on je poništen zbog ofsajda, a onda je u drugom poluvremenu bila potpuno drugačija priča.

Postigli su "samuraji" dva pogotka i tako stigli do jedne od najvećih pobeda u istoriji reprezentacije.

Da stvar bude još veća, ovo je prvi put da je Japan primio gol na Mundijalu, a potom stigao do preokreta, tako da to čini trijumf još važnijim.

 

 

Mundijal traje tek nekoliko dana a već imamo dva ogromna šoka. Prvo je Saudijska Arabija savladala Argentinu, a zatim je Japan nadjačao Nemačku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija