• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

08:59

HRVATSKI TRENER IZVREĐAO ORLOVE: Srbi su došli da budu svetski prvaci, a nisu mogli da ugroze Brazil za 100 minuta (FOTO)

Predrag Milosavljević

Fudbal

HRVATSKI TRENER IZVREĐAO ORLOVE: Srbi su došli da budu svetski prvaci, a nisu mogli da ugroze Brazil za 100 minuta (FOTO)

Podeli vest

Bivši trener Dinama i stručni konsultant HRT-a, Nenad Bjelica, prokomentarisao je meč između Srbije i Brazila i kao da je jedva dočekao da prozove "Orlove"

Brazil, petostruki šampion sveta slavio je golovima Rišarlisona u drugom poluvremenu sa 2:0. Rišarlison je vođstvo doneo u 52. minutu, posle odbitka, a onda u 73. akrobatski postavio konačan rezultat.

Foto: printscreen

Nenad Bjelica

- Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju i kako su najavljivali ovo takmičenje. Oni su došli da budu svetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljan kvalitet - rekao je Bjelica za "HRT" i tu nije stao sa kritikama na račun Srbije. 

Foto: Reuters

 

- Prekid je za inferiornu ekipu prilika da ugrozi rivala. Srbija ima dovoljan kvalitet da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici da ugrozi Brazil skoro 100 minuta. Razočaravajuće - dodao je on Bjelica, koji je očigledno zaboravio da ni Hrvatska pre nekoliko dana nije briljirala protiv Maroka, da ponovimo - Maroka.

Vicešampion planete Hrvatska odigrala je sa  Marokom meč bez pobednika i golova - 0:0. Nije uspeo tim Zlatka Dalića da opravda ulogu favorita u prvom meču dana! Marokanci nisu izašli sa belom zastavom i bilo je perioda igre kada su i te kako pritisnuli naše komšije, a tamošnji mediji su posle meča konstatovali da su "kockasti" bili loši, bezidejni, jalovi.... Bjelica bi prvo trebalo da pogleda u svoje dvorište.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vuk

pre 1 godinu

u pravu je 100%....evo priznajemo ove godine necemo biti svetski prvaci

ra72

pre 1 godinu

čovek pošteno rekao sve,uvek dobro dođe ovo spuštanje u realnost kao otrežnjenje. 100 min bez ijednog šuta ili ozbiljne akcije .Jednostavno mi smo sa kvalitetom prosečna ekipa prilično limitirana i u intelektualnom i tehničkom i u trkačkom smislu i tako treba da se ponašamo a ne da se busamo u prsa . Videli smo izuzetnu sporost naših igrača pogotovo u sredini ,jednostavno u prijemu lopte kasnimo kao i u predaji.Naš najveći problem je kretanje bez lopte tj stvaranje viška prostora što omogućava bržu igru gde protivnik ne uspeva da napravi markaciju na vreme.Nije strašan poraz od vrhunske ekipe kao što je Brazil nego naše maštanje da imamo neki vrhunski kvalitet

NEBOJŠA

pre 1 godinu

НИЈЕ НАС УСТАША ИЗВРЕЂАО.СВЕ ЈЕ НА МЕСТУ ШТО ЈЕ РЕКАО.НАС ЈЕ ИЗВРЕЂАО ПИКСИ ПРОДАВАЈУЋИ МАГЛУ.КУР.ЕЊЕ ЈЕ ДОБРО ДА СЕ ДИГНЕ МОРАЛ,АЛ'АКО ОСТАНЕШ САМО НА ТОМЕ ДОЂЕ БАЈА ПА ТЕ ИШАМАРА.И ТО ЈЕ ТО

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija