• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

15:00

ŠTA SE DEŠAVA S NEJMAROM? Brazilci se ne oglašavaju posle povrede

Predrag Milosavljević

Fudbal

ŠTA SE DEŠAVA S NEJMAROM? Brazilci se ne oglašavaju posle povrede

Podeli vest

Brazilski fudbaler Nejmar povredio je skočni zglob na utakmici protiv Srbije na Svetskom prvenstvu (2:0)

Brazilski tim, međutim, nije saopštio nikakve detalje o stepenu povrede, a kako neki mediji prenose  on je  na lečenju u hotelu svog tima u Kataru.

Nejmar je povredio desni skočni zglob posle duela sa Nikolom Milenkovićem.On je posle tog starta igrao još deset minuta, ali je zamenjen deset minuta pre kraja utakmice.

Selektor Brazila Tite je posle meča bio je optimističan:

- Možete biti sigurni da će Nejmar i dalje igrati na ovom Svetskom prvenstvu. Siguran sam u to.

Doktor tima Rodrigo Lasmar je posle utakmice rekao da je prerano da se zna težina povrede. On je naveo da su počeli lečenje čim je Nejmar napustio teren.

Fudbalska reprezentacija Brazila će u ponedeljak u drugom kolu Grupe G igrati protiv Švajcarske, dok Srbija igra sa Kamerunom od 11 časova.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija